Паприка солодка мелена
Паприка солодка мелена

Паприка солодка мелена


17 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Паприка / Перу.
на 100 г : білки – 12 г, жири - 17,3 г, вуглеводи - 29,4 г. Калорійність 318 кКал.
12 місяців

  • Паприка – порошкоподібна пряність яскраво-червоного кольору, виготовлена з сушеного солодкого перцю. Смак паприки солодкий, насичений,  з ледь відчутною гірчинкою;
  • Паприка - універсальна пряність. Додавайте її до різноманітних овочевих страв, супів, борщів, домашніх соусів, підлив, лечо;
  • Відмінно смакує паприка  з томатами, капустою, сиром, грибами, картоплею, макаронами;
  • Паприка добре поєднується з часником, коріандром, базиліком, чабером, лавровим листом, перцем чілі;
  • У паприки є властивість забарвлювати їжу в червоний або помаранчевий колір.
_____________________________________________________________________________________________________

- Паприка позитивно впливає на систему кровообігу, перешкоджає утворенню тромбів і сприяє розрідженню крові;


- Паприка - це потужний антиоксидант, який по вмісту вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину;


- Паприка підвищує імунітет, активізує обмінні процеси в організмі, збуджує апетит і забезпечує повноцінне засвоєння їжі;


- Паприка сприяє синтезу “гормонів щастя” - ендорфінів, покращує настрій і допомагає побороти депресію та апатію;


- Паприка не подразнює слизових оболонок, тому її можна вживати у великих кількостях, виключенням є  індивідуальна непереносимість;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про паприку :  http://goo.gl/RkKSLz


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки 

Плов з булгуром та тофу

 

Інгредієнти:
1. Тофу — 400 г.;
2. Булгур — 200 г.;
3. Вода або овочевий бульйон — 500 мл.;
4. Цибулина червона — 2 шт.;
5. Морква — 150 г.;
6. Паприка — 1/2 ч.л.;
7. Куркума — 1/2 ч.л.;
8. Петрушка — 1/3 ч.л.;
9. Часник — 1 ч.л.;
10. Сіль — за смаком;
11. Масло кокосове — 30 мл.;
12. Чорнослив — 10 шт.

Приготування:
Тофу поріжте кубиками (можете попередньо замаринувати його на ніч в соєвому соусі).


Нагрійте трохи кокосового масла і смажте дрібно нарізані цибулю і тофу до золотистого кольору, використовуючи сотейник або товсту сковорідку на середньому вогні, щоб продукти не згоріли.


Моркву і попередньо замочений чорнослив наріжте дрібно, всипте до тофу та обсмажуйте ще 3 хв.
Додайте паприку, куркуму, часник та смажте ще 3 хв., посиливши вогонь.


Крупу всипте останньою, відразу ж влийте туди бульйон. Тушіть плов ще 15 хв., посипте зеленню.
Потім дайте настоятися плову ще хвилин 20.


Плов готовий. Смачного!

Найкраще готувати цю страву на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.