Кориця (касія) мелена (вищий ґатунок)
Кориця (касія) мелена (вищий ґатунок)

Кориця (касія) мелена (вищий ґатунок)


17 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Кориця (касія) / Індія
на 100 г: білків - 3,9, жирів - 3,2, вуглеводів - 79,8. Калорійність - 261 Ккал.
12 місяців

  • - Касія - це продукт, одержуваний з кори китайського коричника, який не зустрічається в дикій природі.
  • - Касія має значно вищим вмістом кумарину, аніж кориця.
  • - Ця пряність має терпкі властивості і залишає відчуття легкого печіння на язиці. За ці характеристики її включили до складу відомої на весь світ китайської суміші «п’яти ароматів».
  • - Касія часто додається в випічку і прекрасно поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом.

________________________________________________________________________________________

- Касія сприяє м'якому очищенню організму, стимулює травлення, активізує обмінні процеси, прискорює виведення з тканин зайвої рідини, допомагає людям з набряками, запорами хронічного типу, зниженим виділенням сечі, покращує кровотік.


- Чай з додаванням великої кількості китайської кориці бадьорить, якщо ж спецію використовувати в мінімальному обсязі, то напій заспокоїть.


- Протипоказання: не вживати касію при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою, а також вагітним жінкам.


- Головним недоліком касії є кумарин в її складі. Через нього при вживанні касії на регулярній основі часто з`являються запаморочення і головні болі.


- Виходячи з добової граничної дози кумарину для людини (0,1 мг на кожний кілограм тіла), дорослому рекомендують вживати не більше 1/2 чайн. ложки касії в день, а дитині - в кілька разів більше. Також слід уникати регулярного щоденного вживання кассии.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи.


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки 

Гарбузовий торт

Інгредієнти:

Для коржа:

  1. Насіння гарбуза — 150 г;

  2. Фініки — 150 г;

  3. Кокосовий шрот — 20-30 г;

Для крему:

  1. Гарбузове пюре — 400 г;

  2. Кокосове молоко — 250 г;

  3. Нутове борошно — 100 г;

  4. Сироп агави — за смаком;

  5. Кориця — 2 ч.л.

Приготування:

Змішати гарбузове насіння і фініки для коржа в блендері до однорідної маси.

Загущуйте до потрібної консистенції кокосовим шротом. Викладіть корж у форму і  пропечіть його при 180℃ до золотистості, або залиште корж сирим.

У гарбузове пюре додайте кокосове молоко, все взбийте у блендері до однорідності. Додайте нутове борошно, сироп агави чи інший підсолоджувач і корицю. Розмішайте все. Помістіть у кастрюлю з товстим дном і варіть на невеликому вогні до загущення маси.  Вилийте в підготовлений корж, а

зверху посипте ще корицею.

Поставте в холодильник на 2-3 години. Можна їсти коли охолоне!
Смачного!
Найкраще вживати в першій половині дня.


Печені яблука з корицею

Результат пошуку зображень за запитом


Інгредієнти:

1. Великі яблука (найкраще сорту «Антонівка») — 2 шт;

2. Тростинний нерафінований цукор , родзинки,  грецькі горіхи — за смаком;

3. Розмелена кориця — 1 ч.л.

Приготування:

З вимитих яблук видаліть серцевину. Змішайте в однакових пропорціях цукор, родзинки і подрібнені волоські горіхи та додайте корицю. Заповніть яблука цією начинкою. Поставте на змащене олією деко. Випікайте в духовці  при t 160-1800 С протягом 40-60 хв (поки яблуко не трісне і начинка не почне витікати). Подавайте гарячим або охолодженим.

Смачного!
Смакуйте стравою у будь який час протягом дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.