Проростки сочевиці червоної
Проростки сочевиці червоної

Проростки сочевиці червоної


21 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Проростки сочевиці червоної / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 9 г, жири - 0,6 г, вуглеводи - 22,1 г. Калорійність - 119 ккал
5 днів

Що таке ПРОРОСТКИ СОЧЕВИЦІ ЧЕРВОНОЇ? Як їх вживати?

  • Проростки червоної сочевиці - належить до роду бобових, маленьких розмірів, круглої, плоскої форми. Смак солодкуватий, соковитий, з дещо приторним присмаком;
  • Вживають проростки як самостійну страву, додають у салати, каші, гарніри, смузі;
  • Проростки потрібно вводити в свій раціон поступово. На початках вживайте 1-2 ч.л. в день. За два-три місяці можна збільшити кількість до 3–4 ч.л. в день (60–70 г);
  • Найкраще змішувати по два різних види проростків (наприклад, гречку і овес, кунжут або амарант і пшеницю) і змінювати цю комбінацію раз в два місяці.

Чим особливі ПРОРОСТКИ СОЧЕВИЦІ?

  • Проростки червоної сочевиці – лідер по вмісту заліза;
  • Високий вміст вітаміну С допоможе захистити організм від сезонних вірусів та зміцнити імунітет;
  • Проростки чудово засвоюються, тому їх без проблем можуть вживати діти та люди похилого віку.

Чого не варто?

  • Проростки сочевиці не варто вживати людям при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендується вживати при хронічних хворобах нирок, подагрі та геморої;
  • Не бажано піддавати проростки термічній обробці, оскільки їх цінність різко падає, тому краще вживати їх сирими.


Детальніше

  • Вони лікують анемію, підвищують гемоглобін, допомагають кровотворенню;
  • Багаті калієм, кальцієм, цинком, селеном, залізом, бором, міддю, біотином, фолієвою кислотою, вітамінами групи С, В (В1, В3, В5, В6);
  • Лецитин, яким багаті проростки червоної сочевиці, насичує нервові клітини та мозок, допомагає нормалізувати роботу печінки і жовчного міхура;
  • Проростки мають заспокійливу та ранозагоювальну дію;
  • Нормалізують метаболізм, покращують роботу ШКТ, сприяють схудненню за рахунок високого вмісту клітковини та функції очищення організму від шлаків, шкідливих та токсичних речовин;
  • Налагоджують роботу сечостатевої та серцево-судинної систем. Понижують рівень цукру в крові;
  • Рекомендується до вживання хворим з гастритом, виразкою, піенефритом, холециститом.

Підходить для діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком та для всіх, хто хоче покращити своє здоров’я.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Соус з пророщеної червоної сочевиці


Інгредієнти:
1. Очищене гарбузове насіння - 1 склянка.

2. Проростки червоної сочевиці - 1/2 склянки.

3. Морква - 1 шт.

4. Улюблена зелень - пучок.
5. Гарбузова або оливкова олія - 2 ст. л.
6. Спеції за смаком.
 
Приготування:
1.    Моркву нарізати і помістити в блендер. Збивати до однорідної маси. При потребі можна додати трішки води.
2.    До моркви додати зелень. Збити ще раз блендером.
3.    Тоді додати гарбузове насіння та пророщену сочевицю.
4.    Олію та спеції за смаком і разом збивати до консистенції соусу.


Такий соус чудово підійде до пасти. 
 

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Після отримання продукт промити і перекласти у герметичний контейнер. Зберігати у холодильнику, промивати двічі на день.