Проростки сочевиці зеленої
Проростки сочевиці зеленоїПроростки сочевиці зеленої

Проростки сочевиці зеленої


11 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Проростки сочевиці зеленої / Україна (власного виробництва).
на 100гр продукту : білків – 9 г, жирів –0,5 г, вуглеводів – 22 г. Калорійність – 106,5 Ккал.
5 днів

Що таке ПРОРОСТКИ СОЧЕВИЦІ ЗЕЛЕНОЇ? Як їх вживати?

  • Проростки сочевиці - джерело рослинного білка, який легко засвоюється. Мають яскраво-виражений смак, схожий на смак зеленого горошку;
  • Проростки можна додавати у салати та каші, вживати замість хліба, робити борошно або з допомогою блендера готувати каші та коктейлі самостійно;
  • Проростки потрібно вводити в свій раціон поступово. На початках вживайте 1-2 ч.л. в день. За два-три місяці можна збільшити кількість до 3–4 ч.л. в день (60–70 г);
  • Найкраще змішувати по два різних види проростків (наприклад, гречку і овес, кунжут або амарант і пшеницю) і змінювати цю комбінацію раз в два місяці.

Чим особливі ПРОРОСТКИ СОЧЕВИЦІ?

  • Одна порція проростків несе в собі 90% добової норми заліза та фолієвої кислоти, що дуже корисно вагітним жінкам;
  • Високий вміст вітаміну С в проростках сочевиці допоможе захистити організм від простудних захворювань;
  • Сочевиця – екологічний  продукт. Вона не накопичує в собі нітрати, радіонукліди та токсини.

Чого не варто?

  • Проростки сочевиці не варто вживати людям при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не бажано піддавати проростки термічній обробці, оскільки їх цінність різко падає, тому краще вживати їх сирими.

Детальніше

  • Пророщена сочевиця багата залізом,міддю, йодом, фосфором, калієм;
  • Клітковина, яка міститься в пророщеній сочевиці не лише покращує травлення, а й допоможе впоратись із онкологічними захворюваннями;
  • Пророщена сочевиця містить незамінні Омега-3 та Омега-6, всю групу вітамінів В;
  • Проростки сочевиці нормалізують функціонування сечостатевої, серцево-судинної, нервової систем;
  • Проростки сочевиці корисні при крововтратах та анемії (підвищують рівень гемоглобіну), вживаються для профілактики пневмонії та бронхіту. Мають протизапальну та ранозагоювальну дію;
  • Вживають пророщену сочевицю в лікувальних  та профілактичних цілях, для нормалізації обміну речовин. Також проростки сочевиці підвищують працездатність та опірність організму до захворювань;
  • Особливо рекомендуються до вживання людям похилого віку, дітям та жінкам.


Більше про проростки сочевиці читайте ТУТ.


Підходить для діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком та для всіх, хто хоче покращити своє здоров’я.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з пророщеної сочевиці


Інгредієнти: 

1. Огірок - 2 шт.

2. Проростки зеленої сочевиці - 1/2 склянки.

3. Болгарський перець - 2 шт.
4. Листя салату.
5. Сік четвертинки лимону.
6. Горіхова олія - 1 ст. л.
7. Сіль, перець - за смаком.
 

Приготування:
1. Огірки, листя салату та перець дрібно нарізати.

2. Додати проростки зеленої сочевиці.

3. Заправити соком лимону, олією та спеціями за смаком.


Смачного!)
 

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Після отримання продукт промити і перекласти у герметичний контейнер. Зберігати у холодильнику, промивати двічі на день.