Проростки пшениці (органічної)
Проростки пшениці (органічної)Проростки пшениці (органічної)

Проростки пшениці (органічної)


22 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Пророщена пшениця / Україна (власного виробництва)
на 100гр продукту : білків – 7,5г, жирів – 1,3г, вуглеводів – 41,4г. Калорійність – 198 Ккал.
5 днів

Що таке ПРОРОСТКИ ПШЕНИЦІ? Як їх вживати?

  • Проростки пшениці – джерело білків та необхідних організму вітамінів;
  • Проростки пшениці мають приємний, солодкий смак, але потребують ретельного розжовування;
  • Вони чудово доповнять будь-який салат, коктейль, кашу та смузі;
  • Проростки потрібно вводити в свій раціон поступово. На початках вживайте 1-2 ч.л. в день. За два-три місяці можна збільшити кількість до 3–4 ч.л. в день (60–70 г);
  • Найкраще змішувати по два різних види проростків (наприклад, гречку і овес, кунжут або амарант і пшеницю) і змінювати цю комбінацію раз в два місяці.

Чим особливі ПРОРОСТКИ ПШЕНИЦІ?

  • Пшеничні проростки - одні з найсильніших антиоксидантів - покращать стан шкіри і нігтів, сповільнять процес старіння та омолодять організм;
  • Це панацея при боротьбі з поганим зором;
  • Проростки допоможуть у профілактиці онкологічних  і серцево-судинних захворювань;
  • Покращать сон та зміцнять нервову систему.

Чого не варто?

  • Проростки пшениці не варто вживати людям при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не бажано піддавати проростки термічній обробці, оскільки їх цінність різко падає, тому краще вживати їх сирими.

Детальніше
  • Проростки пшениці швидко втамують голод  та виведуть з організму накопичені токсини і шлаки;
  • Сприяють активному схудненню;
  • В процесі проростання кількість корисних речовин збільшується в 2-4 рази в порівнянні з вихідним сухим зерном;
  • Сприяють нормальній роботі мозку і серця, полегшують наслідки стресів, покращують стан шкіри і волосся, уповільнюють процес старіння. Особливо корисні дітям і літнім людям, вагітним жінкам і годуючим матерям, людям інтенсивного розумової та фізичної праці;
  •  Проростки органічної пшениці вирощені в екологічних умовах і не накопичують нітратів та токсинів, на відміну від звичайної пшениці;
  • У проростках пшениці сильно зростає концентрація вітамінів, особливо С до 10 раз (антиоксидант, що омолоджує) та  А (який позитивно впливає на зір);
  • У проростках пшениці є білки, вуглеводи, фосфор, калій, магній, марганець, кальцій, цинк, залізо, селен, мідь, ванадій та ін., вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В9, Е, Р, біотин; 
  • Сприяють нормальній роботі мозку і серця, полегшують наслідки стресів, покращують стан шкіри і волосся, уповільнюють процес старіння.

Більше про проростки пшениці читайте ТУТ.


Підходить для діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком та для всіх, хто хоче покращити своє здоров’я.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

«Котлетки» з пророщеної пшениці


Інгрідієнти:


1. Проростки пшениці - 1 склянка.
2. Морква - 1 шт.

3. Горіхи (на Ваш смак) - 30 г.

4. Часник - (при бажанні та за смаком) - 1-2 зубчика

5. Зелень
6. Сіль, спеції - за смаком
 
Приготування:
1.    Пророщену пшеницю пропустити через м’ясорубку або збити блендером.
2.    Додати порізану моркву та горіхи – збивати все разом.
3.    В утворену суміш засипте дрібно нарізану зелень, сіль, спеції та вичавлений часник.
4.    Все разом збивати пів хвилини.
5.    З утвореної маси зробити кульки або котлетки.
6.    Можна обваляти їх в висівках, кунжуті або льоні.
 

Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Після отримання продукт промити і перекласти у герметичний контейнер. Зберігати у холодильнику, промивати двічі на день.