Проростки насіння соняшника
Проростки насіння соняшникаПроростки насіння соняшника

Проростки насіння соняшника


26 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Пророщене насіння соняшника / Україна (власного виробництва)
на 100г. продукту : білків – 9,7 г, жирів – 28 г, вуглеводів – 2,1 г. Калорійність – 309 Ккал.
5 днів

Що таке ПРОРОСТКИ НАСІННЯ СОНЯШНИКА? Як їх вживати?

  • Пророщене насіння на смак схоже на сире, проте має більш ніжний та насичений смак;
  • Вживають проростки як самостійну страву, додають у салати, каші, десерти та соуси.
  • Проростки потрібно вводити в свій раціон поступово. На початках вживайте 1-2 ч.л. в день. За два-три місяці можна збільшити кількість до 3–4 ч.л. в день (60–70 г);
  • Найкраще змішувати по два різних види проростків (наприклад, гречку і овес, кунжут або амарант і пшеницю) і змінювати цю комбінацію раз в два місяці.

Чим особливі ПРОРОСТКИ НАСІННЯ СОНЯШНИКА?

  • Пророщене насіння соняшника – сильний антиоксидант, допоможе зберегти молодість і красу;
  • Вони укріплюють нервову систему та пам'ять, допомагають зберегти зір, покращити стан шкіри та волосся;
  • Соняшник чудово укріплює імунітет;
  • Проростки соняшника мають високу цінність у дитячому харчуванні.

Чого не варто?

  • Проростки насіння соняшника не варто вживати людям при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не бажано піддавати проростки термічній обробці, оскільки їх цінність різко падає, тому краще вживати їх сирими.

Детальніше

  • Проростки соняшника здатні «витягнути» з організму хвороби та накопичені токсини, отрути;
  • 100 г проростків містять 311 г магнію та відрізняються високим вмістом вітаміну Е. Також вони багаті фолієм, калієм, йодом, фтором, фосфором, вітамінами,групи В (В1, В2, В3, В5, В6), С,D, F, ненасиченими жирними кислотами, клітковиною, незамінними макро- та мікроелементами;
  •  Проростки насіння укріплюють нервову систему та пам'ять, допомагають зберегти зір, покращити стан шкіри та волосся;
  • Нормалізує роботу кишково-шлункового тракту. Рекомендується для лікування та профілактики виразки шлунку, хвороб дванадцятипалої кишки, дисбактеріозу, покращує стан слизової оболонки;
  • Корисно додавати проростки насіння соняшника у щоденний раціон для лікування серцево-судинних захворювань, атеросклерозу;
  • Проростки пришвидшують загоєння травм м’яких тканин, відновлюють сили після інфекційних захворювань.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.


Більше про проростки насіння соняшника читайте ТУТ.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Соняшниково-горіховий сніданок


Інгрідієнти:


1. Пророщене насіння соняшника - 1/2 склянки.
2. Кедрові або грецькі горіхи (бажано замочені) - 1/2 склянки.
3. Сині родзинки - 40 г.
4. Вода або свіжовидавлений сік - 1/2 склянки.
 
Приготування:


1. Збити всі інгредієнти в блендері до однорідно консистенції.
2. Можна додати меду за смаком.



 
Салат із проростками насіння соняшника і свіжими печерицями


Інгрідієнти:
 
1. Свіжі печериці - 150 - 200 г

2. Проростки насіння соняшника - 1/2 склянки.

3. Морква - 1 шт.
4. Проростки червоної сочевиці - 3-4 ст. л.

5. Часник - 2 зубчика.

6. Куркума, коріандр, сіль - за смаком
7. Кунжутна або лляна олія - 1 ст.л.
 
Приготування:
1.    Моркву потерти на дрібній тертці.
2.    Гриби порізати.
3.    Додати пророщене насіння.
4.    Приправити олією, часником та спеціями за смаком
5.    Перемішати на залишити настоюватись на 15хв.
 
Смачного !

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Після отримання продукт промити і перекласти у герметичний контейнер. Зберігати у холодильнику, промивати двічі на день.