Проростки машу
Проростки машуПроростки машу

Проростки машу


22 грн/ 100 г
100 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Пророщений маш / Україна (власного виробництва).
на 100г. продукту : білків – 3.1 г, жирів – 0.2 г, вуглеводів – 6.0 г. Калорійність – 30 Ккал.
5 днів

Що таке ПРОРОСТКИ МАШУ? Як їх вживати?

  • Проростки машу  – зернобобова культура. Солодкуваті на смак, соковиті;
  • Вживають проростки як самостійну страву, додають у фруктові та овочеві салати, каші, гарніри, смузі;
  • Проростки потрібно вводити в свій раціон поступово. На початках вживайте 1-2 ч.л. в день. За два-три місяці можна збільшити кількість до 3–4 ч.л. в день (60–70 г);
  • Найкраще змішувати по два різних види проростків (наприклад, гречку і овес, кунжут або амарант і пшеницю) і змінювати цю комбінацію раз в два місяці.

Чим особливі ПРОРОСТКИ МАШУ?

  • Проростки машу нормалізують обмін речовин, сприяють схудненню, мають заспокійливу дію на організм;
  • Вони підвищують рівень гемоглобіну, тим самим покращуючи продуктивність праці та активність;
  • Проростки чудово засвоюються, тому їх без проблем можуть вживати діти та люди похилого віку.


Чого не варто?

  • Проростки машу не варто вживати людям при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендується вживати при слабкому функціонуванню кишечника;
  • Не бажано піддавати проростки термічній обробці, оскільки їх цінність різко падає, тому краще вживати їх сирими.

Детальніше
  • Ще з давніх-давен китайці використовували маш для детоксикації організму;
  • Проростки машу містять у собі величезну кількість рослинного, легкозасвоюваного білка, що буде корисно людям з білковою недостатністю та вегетаріанцям;
  • Вживання проростків у періоди епідемій грипу допомагають підняти імунітет і захистити його від вірусів;
  • Проростки машу містять багато клітковини, вітаміни С, К, Е, А, В ( В6, В9, В2, В1, В3 ), натрій, залізо,калій, фосфор, магній;
  • Проростки допомагають знизити рівень холестерину і канцерогенних речовин в крові та є профілактикою онкологічних захворювань;
  • Проростки стабілізують тиск, мають лікувальну дію при гіпертонії, попереджають захворювання серцевої недостатності і інсульт; 
  • Знижують рівень цукру в крові, мають сечогінні та протимікробні властивості;
  • Рекомендується вживати проростки для профілактики цукрового діабету і атеросклерозу;
  • Особливо рекомендуються проростки годуючим матерям та вагітним, оскільки вони пом’якшують токсикоз і насичують організм потрібними білками;
  • Рекомендуються вживати проростки при гастритах з низькою кислотністю.
____________________________________________________________________________
Більше про проростки читайте ТУТ.
____________________________________________________________________________

Підходить для діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком та для всіх, хто хоче покращити своє здоров’я.

_________________________________________________________________________________________
 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

                                                      Салат із проростків машу


Інгрідієнти:


1. Пророщений маш - 1 склянка.

2. Солодкий болгарський перець - 1 шт.
3. Кунжутна олія або соус "Тахіні" - 2 ст. л.  

4. Гірчиця, коріандр - по щіпці.

5. Сіль, перець - за смаком.


Приготування:
1.    Болгарський перець натерти на тертці для корейської моркви
2.    Додати пророщений маш, спеції, сіль та перець
3.    Розмішати все з кунжутною олією або соусом "Тахіні".

 


Каша для енергії


Інгрідієнти:


1. Пророщений маш - 1 склянка.

2. Пророщений нут - 1 склянка.

3. Морква - 1 шт.
4. Сіль, перець - за смаком
5. Лимонний сік - 1 ст.л.
6. Петрушка - за смаком.
7. Олія розторопші - за смаком.


Приготування:
1.    Моркву порізати кубиками та збивати блендером до однорідної маси.
2.    Додати проростки нуту і машу.
3.    Олія, сіль, перець, лимонний сік за смаком.
4.    Збивати все разом до однорідної консистенції.
5.    Прикрасити петрушкою.


Смачного !


Пікантна морква

Інгредієнти:

1. Морква (з шкіркою) — 300 г

2. Олія нерафінована (на ваш смак) — 2 ст. л.

3. Мед — 0,5-1 ст. л.

4. Лимонний сік — 1,5 ст. л.

5. Коріандр цілий — 1,5 ч. л.

6. Перець червоний гострий — щіпка

7. Сіль морська — щіпка

8. Часник — 1 зубчик

9. Проростки машу   1/2 склянки.

 

Приготування:

1. Очищаємо моркву від шкірки або миємо її від землі, якщо вона у вас домашня.

2. Нарізаємо на терці для «корейської» моркви або спеціальною чисткою (як у нашому випадку).

3. Розводимо мед з лимонним соком, щоб він став рідким. Додаємо до моркви олію, суміш меду з соком, спеції і гарно все перемішуємо.

4. До готового салату додати проростки.


Доступний салатик для кожного, який не забере багато часу, але додасть жару! :)

Кількість меду і перцю підлаштовуйте під власний смак.

 

Смачного Вам!))


Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Після отримання продукт промити і перекласти у герметичний контейнер. Зберігати у холодильнику, промивати двічі на день.