Сіль морська, середнього помолу
Сіль морська, середнього помолу

Сіль морська, середнього помолу


13 грн/ 500 г
500 г
+ -
Є в наявності
морська сіль // Туреччина
Калорійність на 100 г - 1, 00 ккал
24 місяці

 
  • Сіль моря є концентратом природної енергії, її створила сама природа;
  • Вважається, що морська сіль нешкідлива, і корисна для здоров'я, на відміну від звичайної;
  • Страву, приготовану з додаванням морської солі, неможливо порівняти за смаковими якостями з їжею, приправленою звичайною кухонною сіллю;
  • Крупні кристали морської солі найбільш яскраво підкреслюють смак їжі;
  • У догляді за шкірою дуже добре використовувати морську сіль для лікування прищів і гнійників - вона очищає і підсушує шкіру, так як має гарні антисептичні властивості. Це нескладно - треба просто приймати ванни з нею;
  • Застосовують сіль моря для поліпшення стану волосся;
  • Для боротьби з целюлітом морською сіллю розтирають проблемні місця, насипаючи її на губку або масажну щітку;
  • Добова норма вживання солі - не більше однієї чайної ложки.

____________________________________________________________

 

- Виняткова користь морської солі спостерігається при включенні її в раціон харчування людям, яким необхідно підвищити імунітет, відрегулювати кров'яний тиск, привести в порядок роботу кишечника або щитовидної залози;
 
- При нежиті, синуситах, ангінах розчин морської солі дозволить чудово промити носові пазухи, подібна процедура чудово сприяє знищенню шкідливих мікробів, вірусів;
 
- Допоможе при сильному болі в горлі чайна ложка морської солі, розчинена в склянці води, полоскання таким розчином значно ефективніше звичних аптечних засобів;
 
- Якщо замінити звичайну сіль в харчуванні морською, це сприяє поліпшенню здоров'я, адже споживання морської солі (в розумних кількостях) покращує обмін речовин, і з організму починають активніше виводитися шлаки і токсини.
 
- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту;
 

- Зберігайте сіль так, щоб вона не піддавалася впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте сіль в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже її від змішування з ароматами і від попадання вологи;


Крем-суп з цвітної капусти:


Інгредієнти:

  1. Середня цвітна капуста (розібрана на суцвіття) — 1 шт.;

  2. Овочевий бульйон (або вода)— 1,5 скл.;

  3. Кокосове молоко — ½ скл.;

  4. Мелений кмин — ½ ч.л.;

  5. Морска сіль — ¼ ч.л.;

  6. Свіжомелений чорний перець — 1/8 ч.л.

Приготування:

  1. Налийте в каструлю з герметичною кришкою холодної води на висоту 5 см.

  2. Вставте в каструлю кошик для варіння на пару і покладіть в неї капусту. Накрийте каструлю, доведіть воду до кипіння і варіть капусту на пару 15 хв.

  3. Перекладіть в блендер зварену  капусту, додайте бульйон, ¼ скл. молока, кмин, сіль і чорний перець і подрібнюйте в кремоподібне пюре до однорідності.

  4. Щоб досягти бажаної консистенції, влийте ще бульйону або молока (по ¼ скл. щоразу).

  5. Перелийте суп в каструлю, часто помішуючи, варіть на середньому вогні під кришкою близько 10 хв.

Подавайте суп гарячим.

Порада:
Суп можна охолодити, розлити в герметичні ємності і зберігати в холодильнику до 1 доби. Перед подачею перелийте суп в каструлю і прогрівайте його на слабкому вогні під кришкою приблизно 10 хв., часто помішуючи.
Якщо Ви не особливо любите крем-суп із-за консистенції, можете як варіант робити суп-пюре з частини овочів, а решта цілими або нарізаними додати в суп під час остаточної варіння.
Також можете додати за смаком куркуму або шафран. Це додасть заряджаючий оптимізмом жовтий колір і неповторний аромат (цей варіант зазвичай готують без кмину і з вершками).
Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.