Сванська сіль (суміш, мікс)
Сванська сіль (суміш, мікс)

Сванська сіль (суміш, мікс)


25 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Грузія
Калорійність на 100 г - 5, 00 ккал
24 місяці

  • Сванська сіль – традиційна грузинська спеція із суміші прянощів та солі, яка надає їжі приємного аромату та пряного смаку;
  • Класичний варіант жовтої сванської солі містить мелений коріандр, уцхо-сунелі, кмин, часник, кріп, перець чілі, шафран імеретинський та сіль;
  • Класичний варіант червоної сванської солі складається з коріандру меленого, сумаху, паприки, часнику, перцю чілі, кропу, солі;
  • Сванська сіль – універсальна спеція, якою можна повністю замінити сіль. Додавайте її до будь-яких страв щоб підкреслити смак їжі та надати їй неперевершеного аромату;
_______________


- Сванська сіль збуджує апетит, сприяє виділенню шлункового соку, стимулює процес перетравлення їжі, знімає спазми кишківника, попереджає метеоризм;


- Завдяки багатому складу, сванська сіль знищує патогенні бактерії, знижує рівень холестерину, відновлює клітини мозку та тіла, а також корисна при захворюваннях судин.


- Не рекомендовано вживати сванську сіль при підвищеній чутливості до будь-якого із компонентів.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Більше про сванську сіль: http://goo.gl/osVnMY


Статті від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Сванська сіль – приправа з грузинським характером

Салат з редиски зі сметаною


Інгредієнти:

  1. Редиска середнього розміру — 10 шт

  2. Пучок зеленої цибулі (2-3 см в діаметрі) — 1 шт.;

  3. Листя салату — 1 шт.;

  4. Сметана (як варіант кокосові вершки або Соус “Сметанковий”, рецепт тут) — 3-4 ст.л.;

  5. Сванська сіль - 1/3 ч.л.

Приготування:

  1. Листя салату вимийте, просушіть, наріжте широкими смужками. Редиску вимийте й обсушіть, зріжте корінець і залишки гички, якщо головки редиски дрібні наріжте їх кружальцями 2 мм шириною і розріжте наполовину, якщо вони великі.

  2. З'єднайте цибулю, кріп, листя салату і редиску, посоліть , додайте сметану (соус), перемішайте.
    Від солі редис і зелень швидко пускають сік тому салат солити і перемішувати необхідно безпосередньо перед подачею.
    Подавайте відразу ж.

Смачного!


Підходить для обіднього та вечірнього часу прийому їжі.


Баклажани по-грузинськи


Інгредієнти:

  1. Баклажани - 1шт. (400 г.);

  2. Перець болгарський - 300 г.;

  3. Цибуля - 200 кг.;

  4. Часник  - 2 зубч.;

  5. Вода - 300 мл.;

  6. Томатна паста - 80 г.;

  7. Сіль сванська - 1/2 ч.л.;

  8. Цукор кокосовий — 2 ч.л.;

  9. Оцет яблучний (рисовий) — 20 мл.;

  10. Кокосова олія — 20 мл.;

  11. Аджика суміш — 1/2 ч.л.

Приготування:

  1. Перець помийте, очистіть від насіння, поріжте соломкою.
    Баклажани поріжте досить великими брусочками (шкіру не знімайте).
    Почистіть цибулю та наріжте півкільцями.

  2. У 1,5 л води розведіть томатну пасту. Якщо хочете, можете пропустити помідори через соковижималку, щоб вийшло 1,5 л. соку.

  3. Овочі викладіть у велику каструлю, залийте розведеним соком і поставте на середній вогонь, періодично помішуючи.

  4. Коли салат почне закипати, додайте сіль, цукор, аджику, олію і оцет. Варіть на середньо-слабкому вогні, помішуючи, 40 хв. Потім додайте часник, пропущений через прес, перемішайте і варіть ще 10 хв.

  5. Після остигання приберіть до холодильнику на декілька годин або на ніч. Вранці можете насолоджуватися смачним салатом.

Смачного!
Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.