Карі ніжний (преміум)
Карі ніжний (преміум)

Карі ніжний (преміум)


19 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Індія
на 100г: білки - 12,7 г, жири - 13,8 г, вуглеводи - 25 г. Калорійність - 325 Ккал.
12 місяців

  • Карі - найпоширеніша індійська приправа універсального застосування: здатна покращувати смакові якості будь-яких страв і забарвлювати їжу у золотистий колір;
  • Карі традиційно складається із суміші  таких прянощів як коріандр, кумин, гірчиця,  червоний перець, кориця, куркума, пажитник, гвоздика;
  • Карі відмінно поєднується з  усіма овочевими стравами, рисом, сочевицею, машем, нутом, картоплею, супами, запіканками та овочевими пирогами;
  • Додавайте карі до будь-яких гарячих страв за смаком;

________________________________________________________


- Карі стимулює роботу травної системи, покращує мікрофлору кишківника, позбавляє від метеоризму, володіє антибактеріальною дією , корисна при діареї та дизентерії;


- Карі тонізуює, додає енергії, очищає кров, пришвидшує регенерацію тканин;


- Карі знижує рівень холестерину, покращує роботу печінки, запобігає утворенню токсинів, бореться з атеросклерозом, виводить жирові відкладення з артерій та організму;


- При вживанні карі враховуйте, що приправа здатна вповільняти згортання крові;


Карі погано поєднується з деякими ліками (наприклад аспірином);


- Не варто вживати у великих кількостях при індивідуальній непереносимості будь-якого з компонентів цієї суміші, а також при камінні у жовчному міхурі. 


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


 Більше про карі:  https://goo.gl/Dljue3


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Яблучно-часниковий соус


Інгредієнти:

  1. Яблука — 3 шт.;

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Часник (можна замінити — 1/3 ч.л. асафетиди) — 3 зубч;

  4. Корінь імбиру — 2 см;

  5. Сік яблучний — 1/5 ст.л.;

  6. Кокосова олія — 3 ст.л ;

  7. Каррі — 1 ч.л;

  8. Сіль - за смаком.

Приготування:

  1. Цибулю  часник подрібіть і обсмажуйте до прозорості. Додайте шматочки очищених яблук і тушкуйте, помішуючи, 5 хвилин.

  2. Тим часом очистіть і натріть на дрібній тертці імбир. Відправте його в сковорідку. Залийте все яблучним соком, приправте карі і сіллю.

  3. Накрийте кришкою і тушкуйте, поки яблука не почнуть розпадатися в пюре. Остудіть і подрібіть масу в блендері. Цей ніжний, трохи пряний яблучний соус відмінно підійде до страв з рисом.

Зі складними стравами вживайте кращ в першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.