Ванілін 100%
Ванілін 100%

Ванілін 100%


39 грн/ 25 г
25 г Є в наявності

- +
Ванілін 100% / Китай.
на 100 г : білки – 0,1 г, жири - 0,1 г, вуглеводи - 12,7 г. Калорійність - 288 кКал.
12 місяців

Чим особливий ВАНІЛІН 100%?

  • Ванілін - це харчовий ароматизатор ідентичний натуральному;
  • Він має насичений гіркуватий смак і яскраво виражений аромат;
  • Має заспокійливу і розслабляючу дію та здатний піднімати настрій.

Як використовувати ВАНІЛІН 100%?

  • Ванілін додають до випічки, напоїв та десертів для збагачення їх ароматом та цікавим присмаком;
  • На 1 кг тіста додавайте не більше 2 г. ваніліну, щоб не зробити страву гіркою;
  • Ванілін часто використовують для виготовлення ароматизаторів для дому і автомобіля;
  • А ще він допоможе відлякувати комарів. Просто додайте 1 ч.л ваніліну в дитячий крем для тіла, додайте 1-2 краплі ефірної олії лаванди, перемішайте та використовуйте замість хімічних кремів. Такий засіб можна використовувати навіть дітям.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Гарбузові  трюфелі

Інгредієнти:

  1. Гарбуз — 1/2 склянки;
  2. Олія кокосова — 1/2 склянки;
  3. Какао-порошок або кероб — 1/4 склянки;
  4. Фініки — 10 штук (або мед — 50г);
  5. Шрот кокосу — 1-2 ст.л.;
  6. Ванілін — ¼ ч.л;
  7. Сіль — дрібка.

Приготування: 1. Гарбуз натріть на найдрібнішій терці, фініки попередньо замочіть у теплій воді на 15 хв і подрібніть за допомогою блендера.

2. Кокосову олію розтопіть на водяній бані.

3. Всі компоненти змішайте, укладіть в формочки, або сформуйте цукерки ложкою. Поставте на годину в морозилку. Подавайте охолодженими. Найкраще смакувати в першій половині дня та в обідній час.


Кунжутні кульки з авокадо

Інгредієнти:

  1. Паста кунжутна — 60 г.;
  2. Какао-порошок (50 г — для трюфелів, 20 г - для обсипання) — 70 г.;
  3. Мед (зацукрований) — 100 г
  4. Авокадо (м'якоть) — 130 г.;
  5. Насіння гарбузове — 20 г.;
  6. Малина сублімована (або інші ягоди за бажанням) — 20 г.;
  7. Ванілін — 1/5 ч.л..

Приготування:

1. Спочатку підготуйте посипку для кульок. Ви можете використовувати для цього будь-які горіхи, насіння, сухе молоко, какао, кероб, кокосову стружку і т.д. Наприклад, какао, подрібнене в блендері гарбузове насіння і сублімовані ягоди.

2. Кунжутну пасту, какао-порошок, мед, м'якоть авокадо і ванілін з'єднайте та зблендуйте до однорідної маси. Заморозьте шоколадну суміш протягом 2 годин, щоб легше сформувати трюфелі.

3. З застиглої маси сформуйте круглі цукерки, працювати необхідно в прохолодному приміщенні, в рукавичках. Обваляйте кульки в посипці, приберіть в морозильну камеру і зберігайте там до подачі.

А тепер можете заварити свій улюблений чай або какао і насолодитися цукерками.

Смачного!

Найкраще смакувати в першій половині дня та в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.