Аджика (суха суміш, мікс)
Аджика (суха суміш, мікс)

Аджика (суха суміш, мікс)


20 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Перець гострий, хмелі-сунелі, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, сіль, сушений часник та цибуля
на 100г: білки - 1 г, жири - 5 г, вуглеводи - 3,5 г. Калорійність - 59 Ккал.
12 місяців

  • Аджика – абхазька гостра ароматна приправа,  до складу якої входять: перець гострий, хмелі-сунелі, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, сіль, сушений часник та цибуля. Коричнева аджика має специфічний пряний аромат і тонкий гострий смак;
  • Аджика ідеально підходить до страв кавказької кухні, супів, соусів, маринадів і заправок, страв з  рису, овочів,  бобових, картоплі, сиру, йогуртів;
  • Аджика підсилить захисні функції організму, знищить віруси, зміцнить імунітет. Також аджика є ефективною профілактикою респіраторних захворювань;

________________________________________________________________________________________


- Аджика  покращить апетит, обмін речовин, нормалізує травлення та роботу кровоносної системи;


- Вживання аджики сприяє збільшенню чоловічої сили, підвищує сексуальну активність, стимулює кровообіг і функцію статевих залоз;


- Для приготування соусу розведіть приправу невеликою кількістю оцету (3-4%) до консистенції густої пасти, або ж змішайте аджику з йогуртом, кефіром або сметаною;


- Не варто вживати аджику при гострих і хронічних гастритах, загострених захворюваннях печінки та нирок, а також вагітним жінкам і маленьким дітям;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Більше про аджику:  http://goo.gl/xDA5gj  


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Запечена картопля з аджикою


Інгредієнти:

  1. Картопля — 2 шт.;

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Томатна паста — 1 ст.л.;

  4. Сир м'який (Адигейський, тофу) — 50 г.;

  5. Кокосова олія — 20 г.;

  6. Натуральний йогурт — 3 ст.л.;

  7. Аджика суміш — 1 ч.л.;

  8. Сіль — за смаком.

Приготування:

  1. На лист фольги покладіть нарізану кружальцями картоплю.

  2. Посипте нарізаною кільцями цибулею.

  3. Додайте дрібно нарізані шматки сиру і масла.

  4. Розведіть аджику в невеликій кількості йогурту та полийте кпртоплю, згорніть, закрийте фольгу і скрутіть краї так, щоб не протікало.

  5. Випікайте в духовці на середньому вогні, приблизно 35 хв.

Смачного!

Найкраще смакувати страву в першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.