Пластівці житні сиродавлені
Пластівці житні сиродавленіПластівці житні сиродавлені

Пластівці житні сиродавлені


80 грн/ 800 г
800 г Є в наявності

- +
Житні пластівці / Україна.
на 100г: білки - 6,4 г, вуглеводи - 82,6 г, жири - 3,2 г. Калорійність - 385 кКал.
6 місяців

Чим особливі ЖИТНІ СИРОДАВЛЕНІ ПЛАСТІВЦІ?

  • Житні пластівці сиродавлені виготовляються  з перевіреного зерна на спеціальному пресі і не піддаються тепловій обробці, що дозволяє зберегти максимальну користь цього злаку для організму людини;
  • Ці пластівці містять велику кількість клітковини, що суттєво покращує травлення, запобігає захворюванням ШКТ, сприяє виведенню токсинів, контролює рівень цукру в крові;
  • Житні пластівці - це корисний енергетичний сніданок, який додасть вам сил та наснаги перед новим днем;
  • А ще вони чудово підходять для схуднення, адже швидше насичують, порівняно з іншими видами.

Як використовувати ЖИТНІ СИРОДАВЛЕНІ ПЛАСТІВЦІ?

  • Житні пластівці можна використовувати у приготуванні різноманітних каш та супів;
  • Їх можна додавати у випічку або ж зробити мюслі, змішавши їх з іншими пластівцями, горіхами чи сухофруктами;
  • Спосіб приготування від "Смак Життя": залити пластівці гарячою водою в пропорції 1 до 1,5. Перемішати, поставити на середній вогонь ( ближчий до маленького) і варити 5 хв. Вимкнути газ і дати настоятися ще декілька хвилин. Якщо хочете більш розварені пластівці - додавайте більше води і збільшіть час приготування.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;

Детальніше

  • Жито - життєво важливий продукт харчування, що включає такі мікроелементи як калій, кальцій, магній, фосфор, залізо, марганець; ферменти і нуклеїнові кислоти. Воно багате амінокислотами, містить вітаміни В1, В2, РР, А;
  • Однією з найбільш важливих особливостей житніх пластівців є великий вміст в них водо-і солерозчинних речовин, що робить ці пластівці продуктом, який добре перетравлюється і повністю засвоюється організмом людини; 
  • Білки жита і його продуктів мають сприятливий амінокислотний склад. У білках житніх пластівців присутній високий вміст валіну, лейцину, лізину, фенілаланіну, проліну, гліцину та глютамінової кислоти;
  • Властивості крохмалю у житніх пластівцях дозволяють набувати їм при варінні м'яку ніжну консистенцію, а слиз жита надає кашам з пластівців, які є корисними при шлунково-кишкових захворюваннях, в'язку консистенцію;
  • Високий вміст в жирах жита токоферолів дозволяє рекомендувати житні пластівці людям, які страждають захворюваннями печінки, шкіри, а також вагітним жінкам;
  • В житніх пластівцях досить високий вміст незамінних поліненасичених жирних кислот - лінолевої і ліноленової, лецитину, що робить їх корисними для нормалізації обміну речовин, зниження вмісту холестерину в крові, поліпшення стану стінок кровоносних судин;
  • Все це сприяє нормалізації діяльності серцево-судинної і кровоносної систем організму, перешкоджає розвитку атеросклерозу;
  • Окрім цього, вживання житніх пластівців зможе допомогти знизити рівень холестерину в судинах, а також очистити організм від радіонуклідів, пестицидів та інших шкідливих та токсичних елементів.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Житні біскотті
 

Інгредієнти:


1. Борошно льняне - 2 ст. л.
2. Вода - 200 мл
3. Пластівці вівсяні - 50 г.
4. Борошно житнє - 80 г.
5. Пластівці житні - 70 г.
6. Сіль - 0,25 ч. л.
7. Сода - 0,5 ч. л.
8. Олія рослинна (за вашим смаком) - 3 ст. л.
9. Насіння льону - 1 ст. л.
10. Курага - 70 г.

Приготування:


1. Якщо немає борошна з льону, для його приготування змолоти льон (наприклад, в кавомолці).
2. Льняне борошно змішати з водою і залишити на 30 хвилин набрякнути.
3. Вівсяні пластівці змолоти у борошно.
4. Змішати житню муку, житні пластівці, мелені вівсяні пластівці, сіль і соду. Додати лляне насіння.
5. До суміші води і лляної муки додати рослинну олію і перемішати.
6. Влити в суху суміш житнім борошном). Добре перемішати.
7. Додати попередньо промиту і дрібно нарізану курагу і замісити досить липке тісто.
8. Мокрими руками сформувати два невеликих батончика. Викласти на деко, застелене папером для випічки.
9. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Вийняти з духовки, дати охолонути протягом 10 хвилин, нарізати навскіс шматочками, товщиною приблизно 1 см, розкласти на деку.
10. Випікати в духовці (при 180 градусів) 8-10 хвилин, перевернути і продовжувати випікати ще 8-10 хвилин.

Батончики з пластівців із журавлиною
 
Інгредієнти:


1. Пластівці вівсяні - 50 г.
2. Пластівці житні - 50 г.
3. Пластівці пшеничні - 50 г.
4. Пластівці ячмінні- 50 г.
5. Вода -150 мл.
6. Мед - 1 ст. л.
7. Журавлина сушена - 100 г.
8. Кероб - 30 г.
9. Какао-масло - 20 г.


Приготування:
1. Журавлину помити і залити водою на 30 хвилин. Опісля, воду злити, журавлину обсушити.
2. Суміш пластівців (половину змолоти у кавомолці ) всипати до миски, додати воду і мед. Перемішати, залишити на 20 хвилин.
3. Пластівці перемішати з журавлиною. Отриману масу викласти у форму на силіконовий килимок і рівномірно розрівняти висотою близько 8-10 мм.
4. Випікати перші 10-15 хвилин при температурі 160 градусів, далі температуру зменшити до 120 і залишити ще на 10-15 хвилин в духовці.
5. Готовий пласт розрізати на рівні смужки.
6. Розтопити какао-масло на паровій бані і змішати з керобом до досить густої консистенції. Нанести тонким шаром на батончики за допомогою пензлика. 

7. Дати охолонути батончикам і можна їсти. 

Смачного)



Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.