Пластівці вівсяні сиродавлені
Пластівці вівсяні сиродавлені

Пластівці вівсяні сиродавлені


47 грн/ 800 г
800 г
+ -
Є в наявності
Вівсяні пластівці / Україна (власного виробництва)
на 100г: білки – 11,9г, жири - 7,2г, вуглеводи - 69,3г. Калорійність 366 ккал.
12 місяців

  • Вівсяні пластівці - сніданок №1 майже у всьому світі. Їх вживають з молоком або соком, додаючи фрукти, сушеності, мед чи горіхи;
  • Смак вівсяних пластівців власного виробництва може бути незвичним, особливо якщо Ви звикли вживати пластівці типу “Геркулес” та ін., які можна знайти на полицях супермаркету. Однак, це смак СПРАВЖНЬОГО НЕОБРОБЛЕНОГО вівса;
  • Вівсяні пластівці - корисний та ситний сніданок як для дітей, так і для дорослих. Найкращий замінник бутербродам з маслом, які надзвичайно важко сприймає наш шлунок;
  • Використовуйте вівсяні пластівці для випікання корисного печива, запіканок або для приготування домашніх масок для обличчя;
  •  Вживаючи пластівці на сніданок, Ви насичуєте організм необхідною кількістю складних вуглеводів. Завдяки цьому вуглеводи не перетворяться на жир та Ви відчуватимете ситість до обіду;
  • Спосіб приготування від "Смак Життя": залити пластівці гарячою водою в пропорціі 1 до 1,5. Помішати, поставити на середній вогонь ( ближчий до маленького) і варити 3 хв. Вимкнути газ і дати настоятися ще декілька хвилин. Якщо хочете більш розварені пластівці - додавайте більше води і збільшіть час приготування;
_______________________________________________




- Регулярне вживання вівсяних пластівців допоможе позбутися зайвих кілограмів та покращить стан шкіри;
Варто пам'ятати, що дійсно корисна вівсянка повинна бути необробленою, без додатків, ароматизаторів та цукрового сиропу. Не вірте етикеткам, на яких написано: “Швидкий та корисний сніданок за 5хв.”;


- Зберігайте пластівці в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. 



Більше про вівсяні пластівці у Вікіпедії: http://goo.gl/qNR51P


Дитяче печиво “Полуничка”


Інгредієнти:

  1. Банан 1шт;

  2. Полуниця 1 склянка;

  3. Зменелене насіння кунжута або сухий залишок (від приготування молока з насіння) - 1 склянка;

  4. Вівсяні пластівці сиродавлені 1 склянка;

  5. Фініки 60 г;

  6. кокосова олія 1 ст.л.;

  7. Кориця мелена 1 ч.л.;

  8. Полуниця (для декору) - 5 шт.

Приготування:

Замочіть попередньо фініки у теплій воді на 15-20 хв. Промийте їх та відділіть від кісточок. Збийте у блендері банан, полуницю, розм’якшену кокосову олію, корицю та фініки. Викладіть це до глибокої миски, додайте до суміші дрібно-змелене насіння кунжута, або сухий залишок від рослинного молока. Подрібніть вівсяні пластівці, якщо вони грубі і додайте їх до загальної маси. Замішайте тісто. Викладіть його тонким шаром на противень. Поріжте квадратиками. На кожен кусочок викладіть нарізану тоненько полуницю.

Сушіть у духовці спершу 30 хв. при 145 градусах, а потім ще 2 години при 115 градусах з включеною конвекцією.
Готове печиво можна викласти з духовки для повного його висихання.


Найкраще вживати у першій половині дня та в якості частування особливо для діток.

Французький салат краси з вівсяних пластівців:

2 столові ложки вівсяних пластівців
1 яблуко
6 столових ложок води
3 столові ложки молока (можна використати рослинне молоко)
сік з половини лимона
1 столова ложка меду
1/4 чайної ложки кориці


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Пластівці
заливаємо холодною водою і залишаємо на 1-2 години для розбухання.
2. Далі додаємо яблуко, натерте на крупній тертці або дрібно нарізане, сік лимона, корицю, 1 столову ложку меду або цукор за смаком і молоко.
3. Всі інгредієнти добре перемішауємо. При бажанні можна додати сухофрукти і горіхи.


Яблучний крамбл:

яблуко велике - 1 шт.
вівсяні пластівці - 3 ст. л.
мед рідкий - 0.5 ст. л.
цукор-пісок - 1 ст. л.
рослинне масло - 2 ст. л.
родзинки - 0.5 склянки (або за смаком)
кунжутне насіння - 1 ч. л. (або за смаком)
стружка кокосова - 1 ст. л.
кориця мелена - за смаком


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Яблуко
очистити і натерти на тертці, додати трохи кориці.
2. Родзинки розпарити, заливши окропом на декілька хвилин.
3. Вівсяні пластівці залити водою на 30 хв, щоб розбухли (можна також приготувати цей рецепт з сухих пластівців).
4. Змішати родзинки з пластівцями і рештою інгредієнтів, окрім яблука.
5. Розігріти духовку до 180 °C.
6. В формочку для випікання викласти яблуко, зверху розподілити вівсяну суміш.
7. Запікати
в духовці 15 хвилин, до золотистого кольору.

Написати відгук
Відгуки про товар (15)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.