Суміш 4 перців горошком 25г
Суміш 4 перців горошком 25г

Суміш 4 перців горошком 25г


51 грн/ 1 шт
1 шт Під замовлення (1 доба)

- +
Чорний перець, зелений перець, рожевий перець, білий перець / Україна (власного виробництва).
на 100г : білки -11,3г, жири -4,6г , вуглеводи -36г . Калорійність – 231 Ккал.
12 місяців

В чому сила СУМІШІ 4 ПЕРЦІВ ГОРОШКОМ?

  • Суміш перців – ароматне поєднання чорного, білого, зеленого та рожевого перців, яка містить безліч вітамінів та ефірних олій;
  • Чорний перець – стимулює травлення та кровообіг, розріджує кров та спалює калорії;
  • Білий перець – покращить тонус м’язів  та кровообіг;
  • Проблеми з ревматизмом, дихальними шляхами та артритом допоможе вирішити рожевий перець;
  • Знизити артеріальний тиск та зменшити ріст ракових пухлин можна з допомогою зеленого перцю;
  • У помірних кількостях підходить усім. Особливо рекомендується до вживання людям з проблемами травлення, серцево-судинними захворюваннями, надлишковою вагою, підвищеним рівнем холестерину та захворюваннями дихальних шляхів.

Як використовувати СУМІШ 4 ПЕРЦІВ ГОРОШКОМ?

  • Суміш перців чудово доповнить смак каш, супів, соусів і тушкованих овочів;
  • Така суміш підсилить смак страв з бобових, рису, круп та грибних страв;
  • Вживати суміш перців можна як і в цілому вигляді, так і в перемеленому. Розмелювати потрібно безпосередньо перед вживанням.


Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту;

Детальніше

  • Суміш перців – не лише ароматна приправа, що додасть особливого смаку стравам, а й користь для здоров’я!
  • Стимулюють імунно-захисні функції організму та процеси травлення;
  • Допомагають при серцево-судинних захворюваннях та бронхітах;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Суп-пюре з кабачком

Інгредієнти:

  1. Вода — 1800 мл;

  2. Кабачки — 2 шт;

  3. Картопля — 4 шт;

  4. Корінь імбирю тертий — 1 ч.л.;

  5. Суміш перців — ⅓ ч.л.;

  6. Коріандр мелений — 1 ч.л.;

  7. Олія конопляна —  1 ст.л.;

  8. Свіжа зелень (кріп чи петрушка) — за смаком.

Приготування:

1. Поставте воду в невелику каструлю на вогонь. Наріжте картоплю і кабачок шматками.

2. Покладіть нарізані овочі в окріп, варіть до готовності.

3. Додайте до зварених овочів імбир і коріандр, та варіть ще протягом 1 хвилини.

4. Зніміть овочі з вогню.

5. Подрібніть овочі в блендері, поступово додаючи рідину, в якій вони варились, до утворення однорідного супу.

Подавати гарячим, додаючи зверху олію та посипаючи порізаною зеленню.

Смачного !

Плов з барбарисом та сумішшю перців
 
Інгредієнти:
1 склянка рису
1 морква
1 невеличка цибуля

вода - 2 склянки
3ст.л олії
Сіль
Барбарис
Суміш перців
Куркума
 
Приготування:
1.    Нарізати цибулю та натерти моркву.
2.    В казанку підсмажити цибулю на маленькому вогні, додати моркву, трішки води і залишити тушкуватися на 3 хв.
3.    Додати спеції.
4.    Долити 2 склянки води у суміш та засипати склянку рису. Тушити на повільному вогні 35-40 хв.
5.    Вимкнути вогонь та дати настоятись під кришкою ще 10хв.
6.    Прикрасити зеленню.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.