Суміш 4 перців горошком 25г
Суміш 4 перців горошком 25г

Суміш 4 перців горошком 25г


44 грн/ 1 шт
1 шт
+ -
Під замовлення (1 доба)
Чорний перець, зелений перець, рожевий перець, білий перець / Україна (власного виробництва)
на 100г : білки -11,3г, жири -4,6г , вуглеводи -36г . Калорійність – 231 Ккал.
12 місяців

  •  Суміш перців – не лише ароматна приправа, що додасть особливого смаку стравам, а й користь для здоров’я!
  •  Чорний перець – стимулює травлення та кровообіг, розріджує кров та спалює калорії.
  •  Білий перець – покращить тонус м’язів  та кровообіг.
  •  Проблеми з ревматизмом, дихальними шляхами та артритом допоможе вирішити рожевий перець.
  •  Знизити артеріальний тиск та зменшити ріст ракових пухлин можна з допомогою зеленого перцю.
 ______________________________


- Суміш перців – ароматне поєднання чорного, білого, зеленого та рожевого перців, які містять безліч вітамінів та ефірних олій;


- Чудово доповнять смак каші, супу, соусу і тушкованих овочів;
 
- Стимулюють імунно-захисні функції організму та процеси травлення;
 
- Допомагають при серцево-судинних захворюваннях та бронхітах;
 
- Вживати суміш перців можна як і в цілому вигляді, так і в перемеленому. Розмелювати безпосередньо перед вживанням;


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

 
Приправа. У помірних кількостях підходить усім. Особливо рекомендується до вживання людям з проблемами травлення, серцево-судинних захворювань, надлишковою вагою, підвищеним рівнем холестерину та захворюваннями дихальних шляхів.
  
Більше про суміш перців у Вікіпедії:  http://goo.gl/eYmNIe
 

Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки 

Суп-пюре з кабачком

Інгредієнти:

  1. Вода — 1800 мл;

  2. Кабачки — 2 шт;

  3. Картопля — 4 шт;

  4. Корінь імбирю тертий — 1 ч.л.;

  5. Суміш перців — ⅓ ч.л.;

  6. Коріандр мелений — 1 ч.л.;

  7. Олія конопляна —  1 ст.л.;

  8. Свіжа зелень (кріп чи петрушка) — за смаком.

Приготування:

Поставте воду в невелику каструлю на вогонь. Наріжте картоплю і кабачок шматками. Покласти нарізані овочі в окріп, варіть до готовності.

Додайте до зварених овочів імбир і коріандр, та варіть ще протягом 1 хвилини. Зніміть овочі з вогню. Подрібніть овочі в блендері, поступово додаючи рідину, в якій вони варились, до утворення однорідного супу.

Подавати гарячим, додайючи зверху олію та посипаючи порізаною зеленню.

Смачного !

Плов з барбарисом та сумішшю перців
 
Інгредієнти:
1 склянка рису
1 морква
1 невеличка цибуля

вода - 2 склянки
3ст.л олії
Сіль
Барбарис
Суміш перців
Куркума
 
Приготування:
1.    Нарізати цибулю та натерти моркву.
2.    В казанку підсмажити цибулю на маленькому вогні, додати моркву, трішки води і залишити тушкуватися на 3 хв.
3.    Додати спеції.
4.    Долити 2 склянки води у суміш та засипати склянку рису. Тушити на повільному вогні 35-40 хв.
5.    Вимкнути вогонь та дати настоятись під кришкою ще 10хв.
6.    Прикрасити зеленню.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.