(068) 618-18-86  (073) 029-58-83   (066) 601-90-94  
Зелений перець
Зелений перець

Зелений перець


40 грн/ 25 г
25 г Є в наявності

- +
Перець зелений / Індія
12 місяців

  • Зелений перець – недозрілі плоди чорного перцю, який має яскраво-виражений пряний, пекучий смак, проте менш гострий ніж чорні горошини;
  • Зелений перець чудово доповнить страви із грибів, овочів, особливо смакуватиме у поєднанні з броколі та кабачками, підсилить смак паштетів із бобових, салатів, круп; 
  • Популярний в стравах азіатської та арабської кухні;
  • Зелений перець м’якший, ароматніший та більш пряний за інші види перцю;

_____________________________


- Зелений перець добре поєднується з розмарином, куркумою, коріандром, селерою, кропом, петрушкою, орегано та іншими видами перцю;


- Зелений перець сприяє перетравленню їжі, покращує апетит та позитивно впливає на функції травної системи;


- Зелений перець знижує ризик виникнення інфарктів, вповільнює процеси старіння шкіри, знімає похмільний синдром, втому і покращує сон;


- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості.


Більше про зелений перець: http://goo.gl/qqvw2o

Овочеві котлети з картоплі і гарбуза

Інгредіенти:

  1. Гарбуз (очищений від шкірки і насіння) — 350 г.;

  2. Картопля (очищена від шкірки) — 350 г.;

  3. Сіль рожева — 1/2 ч.л.;

  4. Свіжомелений зелений перець —  1/2 ч.л.;

  5. Борошно нутове — 10 ст.л.;

  6. Кокосова олія для смаження — 4 ст.л.

Приготування:

  1. Очищені картоплю і гарбуз потріть на дрібній тертці або подрібнювачі (важливо використовувати саме дрібну, а не крупну тертку - це впливає на час і якість приготування при смаженні котлет).

  2. З'єднайте в мисці картоплю і гарбуз, посоліть, поперчіть.
    Додайте 3,5 ст.л. борошна.

  3. Ретельно перемішайте. Тісто має вийде м'яке, та не рідке і не сухе. При перемішуванні овочі з сіллю будуть виділяти сік, так що якщо спочатку сушіш виходить сухувата дайте їй «відпочити» 5 хвилин, щоб виділився сік. Якщо соку забагато додайте ще 1 ст.л. борошна.

  4. Підготуйте ємність з рештою борошна для обвалювання котлет.
    Добре прогрійте сковорідку з маслом.

  5. Мокрими руками відщипуйте порції з маси і долонями формуйте котлети, обвалйте їх у борошні (так вони не будуть липнути до дна сковороди і будуть без проблем перевертатися) і викладайте в добре прогріту сковорідку.

  6. Обсмажуйте котлети на середньому вогні по 4 хв. до зарум'янювання на кожній стороні. Можна смажити і без кришки.

  7. Подавайте теплими або холодними за Вашим бажанням.

Смачного!


Найкраще смакувати котлети у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.