(068) 618-18-86  (073) 029-58-83   (066) 601-90-94  
Білий перець
Білий перець

Білий перець


29 грн/ 25 г
25 г Є в наявності

- +
Перець білий / В’єтнам
12 місяців

  • Перець білий – це зрілий плід чорного перцю без плодової оболонки, менш гострий та пекучий на смак, проте ніжніший і приємніший, ніж чорний перець. Аромат білого перцю дещо сильніший;
  • Білий перець має аналогічне кулінарне застосування, як і чорний. Добре доповнить крем-супи із грибів, картоплю, сир, вершки, овочеві рагу, соуси, підливи тощо;
  • Білий перець відмінно поєднується з часником, петрушкою, лавровим листом, паприкою, розмарином, куркумою, гірчицею, коріандром, тмином, базиліком, тим’яном, м‘ятою, зірою;
  • Білий перець рекомендовано вживати в період реабілітації після різноманітних інфекційних захворювань;
  • Білий перець у поєднанні з медом є відмінним відхаркувальним засобом - добре видаляє слиз із дихальних шляхів, зменшує його утворення, лікує кашель, ангіну;
____________________________________

- Білий перець нормалізує роботу нервової системи, знімає роздратованість, підвищує стресостійкість, зміцнює імунітет і загальний тонус організму;


- Білий перець розріджує кров, розсмоктує її згустки, стимулює кровообіг, знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань;


- Вживайте білий перець як засіб при диспепсії (хронічному нетравленні), токсинах у прямій кишці, глистах та інших паразитах, тому що ця пряність володіє сильною антибактеріальною і протимікробною дією.


Більше про білий перець: http://goo.gl/U3T06j

Нутовий фалафель


Інгредієнти:

  1. Нут — 250 г.;

  2. Петрушка — 1 ст.л.;

  3. Розпушувач — 1 ч.л.;

  4. Вода — 3 ст.л. ;

  5. Асафетида — 1/4 ч.л.;

  6. Зіра (кумін) — ¼ ч.л.;

  7. Коріандр (кінза) — 1/4 ч.л.;

  8. Куркума — 1/4 ч.л.;

  9. Пажитник — 1/4 ч.л.;

  10. Перець білий — за смаком;

  11. Сіль — за смаком;

  12. Кокосове масло для смаження — 2 ст.л.

Приготування:

  1. Сухий нут замочіть в холодній воді і залиште на 10-12 годин.

  2. Відстояний нут промийте і процідіть, потім подрібніть в блендері разом петрушкою.

  3. В подрібнену масу додайте трохи води, розпушувач, сіль і спеції. Добре перемішайте.

  4. З отриманої маси сформуйте невеликі кульки.

  5. Обсмажуйте у фритюрі або запечіть в духовці (для більшої користі Вашому здоров'ю).

Можна подавати разом з соусом Чатні або хумусом.

Найкраще смакувати страву в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.