Олія сиродавлена кокосова Скло
Олія сиродавлена кокосова СклоОлія сиродавлена кокосова Скло

Олія сиродавлена кокосова Скло


148 грн/ 250 мл
250 мл
+ -
Під замовлення (1 доба)
Олія кокосова / Індонезія.
на 100 г: білків – 0 г, жирів – 89,9 г, вуглеводів – 0 г. Калорійність - 899 Ккал.
12 місяців

Навіщо Вам КОКОСОВА ОЛІЯ сиродавлена?

  • Кокосова олія (холодного віджиму, свіжовитиснена) прекрасно підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання;
  • Одна ложка кокосової олії дає можливість розігріти обід, замінити лосьйон для тіла, маску для волосся чи засіб для зняття макіяжу;
  • Кокосова олія добре засвоюється організмом, покращує процеси травлення та обмін речовин;
  • Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для нормальної роботи нервової та статевої систем.

Як використовувати КОКОСОВУ ОЛІЮ?

В кулінарії:
  • Кокосова олія чудово підходить для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною;
  • Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри;
  • Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають приємний та оригінальний смак, а також набагато довше зберігають пишність та свіжість;
  • Додавайте кокосову олію до кави, молока і гарячого шоколаду для збагачення їх смаку та збільшення користі. 
В косметології:
  • Рекомендується використовувати як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів і т.д., призначених для пом'якшення, зволоження та живлення шкіри. Також варто використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;
  • Не рекомендується для використання у випадку алергії на кокос;
  • Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою ложкою.

Детальніше

  • Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для нормальної роботи нервової та статевої систем. 
  •  За рахунок високого вмісту насичених жирних кислот олія практично не окисляється і довго зберігається;
  • Кокосова олія - одна із найкращих олій для косметичних цілей - забезпечує ефективний догляд за  волоссям, обличчям та тілом;
  • Використовуйте кокосову олію, як засіб для зняття макіяжу і ви забудете про почервоніння очей та подразнення; 
  • Маски для волосся з використанням кокосової олії допоможуть відновити навіть сильно пошкоджене хімічними факторами волосся. Розігрійте олію на водяній парі, нанесіть рівномірно на всю довжину, замотайте волосся у поліетиленовий пакет та рушник. Створіть йому “теплі умови” і ретельно змийте через 1-2 год. Бажано промити голову шампунем двічі;
  • Кокосову олію можна використовувати як нічний чи сонцезахисний крем, або як домашній скраб (змішайте в рівних пропорціях цукор та кокосову олію);
  • Кокосова олія - ефективний засіб від розтяжок під час вагітності;
  • Вживання кокосової олії в їжу покращує роботу щитовидної залози, нормалізує кров’яний тиск, знижує рівень холестерину та запобігає серцевим захворюванням;
  • Сприяє кращому засвоєнню кальцію, зміцнює зуби та допомагає вилікувати карієс;
  • Зовнішнє використання кокосової олії прискорює загоєння ран після інфекційних захворювань або травм, полегшує наслідки від укусів комах та зменшує вияв прищів та вугрів;
  • Кокосову олію можна використовувати для зняття подразнення з грудей в період лактації;
  • Щоб позбутися або полегшити прояви алергії натріть внутрішню сторону носа кокосовою олією;
  • Годуючим матерям рекомендується вживати 3-4 ст.л. кокосової олії для збільшення молока та поживних речовин у ньому;
  • Якщо хочете швидко вилікувати застуду, біль в горлі або позбутися нудоти чи печії - додавайте 1 ч.л. кокосової олії в чай;
  • Зовнішнє використання кокосової олії допоможе вилікувати герпес;
  • Кокосову олію можна використовувати як засіб для очищення шкіряних виробів та меблів.

Більше про кокосову олію читайте ТУТ.

Дотримуйтесь правильних умов зберігання, щоб уникнути плісняви: олію завжди варто набирати чистою ложкою, не закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання тощо.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Швидкі бісквіти

Інгредієнти:

  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 2 склянки;

  2. Олія кокосова — ¼ склянки;

  3. Молоко або рослинне молочко — ¾ склянки;

  4. Сода харчова — ½ ч.л.

Приготування:


1. Розігрійте духовку до температури 200 °C.

2. Спершу з'єднайте в мисці борошно та кокосову олію, до утворення розсипчастої маси.

3. Потім додайте молоко і соду та замішайте спершу ложкою, а потім руками тісто.

4. Розкатайте тісто на столі чи килимку присипаному борошном товщиною 1-2 см.

5. Наріжте тісто на окремі кусочки формою для печива.

6. Викладіть печиво на деко та випікайте протягом 10 хв, поки тісто підніметься і зарум’яниться.

Такі бісквіти чудово поєднують з солодкими та соленими стравами. Подавайте вранці на сніданок, або до салатів, чи як закуску до соусів.


Смачного!


Найкраще вживати в першій половині дня та після тренування.

Написати відгук
Відгуки про товар (42)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному темному місці або в холодильнику.