Кокосова олія нефільтрована на вагу
Кокосова олія нефільтрована на вагу

Кокосова олія нефільтрована на вагу


515 грн/ 1 л
1 л
+ -
Під замовлення (1 доба)
100% нефільтрована кокосова олія / Індонезія.
на 100 г: білки – 0 г, жири – 89,9 г, вуглеводи – 0 г. Енергетична цінність - 899 Ккал.
12 місяців

Навіщо Вам КОКОСОВА ОЛІЯ нефільтрована?

  • Кокосова олія (нерафінована, сиродавлена) ідеально підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання;
  • Одна ложка кокосової олії дає можливість розігріти обід, замінити лосьйон для тіла, маску для волосся чи засіб для зняття макіяжу;
  • Це олія  найвищої якості виготовлена зі свіжих, ретельно відібраних горіхів кокосової пальми з мінімальним впливом тепла і будь-яких хімічних речовин.
  • Нерафінована кокосова олія може містити домішки кокоса, має більш виражений аромат і смак.

Як використовувати КОКОСОВУ ОЛІЮ?

В кулінарії:
  • Кокосова олія чудово підходить для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною;
  • Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри;
  • Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають приємний та оригінальний смак, а також набагато довше зберігають пишність та свіжість;
  • Додавайте кокосову олію до кави, молока і гарячого шоколаду для збагачення їх смаку та збільшення користі. 
В косметології:
  • Рекомендується використовувати як базову олію для збагачення масок, кремів, шампунів, лосьйонів і т.д., призначених для пом'якшення, зволоження та живлення шкіри. Також варто використовувати для масажу, зняття макіяжу та очищення шкіри.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;
  • Не рекомендується для використання у випадку алергії на кокос;
  • Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою ложкою.

Детальніше

  • Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для нормальної роботи нервової та статевої систем. 
  • Кокосова олія - одна із найкращих олій для косметичних цілей - забезпечує ефективний догляд за  волоссям, обличчям та тілом;
  • Використовуйте кокосову олію, як засіб для зняття макіяжу і ви забудете про почервоніння очей та подразнення; 
  • Маски для волосся з використанням кокосової олії допоможуть відновити навіть сильно пошкоджене хімічними факторами волосся. Розігрійте олію на водяній парі, нанесіть рівномірно на всю довжину, замотайте волосся у поліетиленовий пакет та рушник. Створіть йому “теплі умови” і ретельно змийте через 1-2 год. Бажано промити голову шампунем двічі;
  • Кокосову олію можна використовувати як нічний чи сонцезахисний крем, або як домашній скраб (змішайте в рівних пропорціях цукор та кокосову олію);
  • Кокосова олія - ефективний засіб від розтяжок під час вагітності;
  • Вживання кокосової олії в їжу покращує роботу щитовидної залози, нормалізує кров’яний тиск, знижує рівень холестерину та запобігає серцевим захворюванням;
  • Сприяє кращому засвоєнню кальцію, зміцнює зуби та допомагає вилікувати карієс;
  • Зовнішнє використання кокосової олії прискорює загоєння ран після інфекційних захворювань або травм, полегшує наслідки від укусів комах та зменшує вияв прищів та вугрів;
  • Кокосову олію можна використовувати для зняття подразнення з грудей в період лактації;
  • Щоб позбутися або полегшити прояви алергії натріть внутрішню сторону носа кокосовою олією;
  • Годуючим матерям рекомендується вживати 3-4 ст.л. кокосової олії для збільшення молока та поживних речовин у ньому;
  • Якщо хочете швидко вилікувати застуду, біль в горлі або позбутися нудоти чи печії - додавайте 1 ч.л. кокосової олії в чай;
  • Зовнішнє використання кокосової олії допоможе вилікувати герпес;
  • Кокосову олію можна використовувати як засіб для очищення шкіряних виробів та меблів.

Більше про кокосову олію читайте ТУТ.

Дотримуйтесь правильних умов зберігання, щоб уникнути плісняви: олію завжди варто набирати чистою ложкою, не закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання тощо.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Шоколадно-кокосове печиво до чаю

Інгредієнти:

  1. Кокосова олія — ½ склянки;

  2. Какао порошок — ½ склянки;

  3. Мед чи сироп — ¼ склянки;

  4. Кокосова стружка крупна — 1 склянка;

  5. Вівсяні пластівці подрібнені — ¼ склянки;

  6. Екстракт ванілі — ⅓ ч.л.

Приготування:
1. Розтопіть кокосову олію на теплій водяній бані, додайте какао порошок, екстракт ванілі та мед і розмішайте, поки не утвориться однорідна паста.

2. Додайте кокосову стружку та пластівці і замішайте все рівномірно.

3. Помістіть масу у морозильник приблизно на 10 хв.

4. Викладіть на килимок, дошку чи піднос сформоване ложкою печиво довільної форми. Покладіть у морозильну камеру для охолодження на 30 хв.

5. Споживайте охолодженими і зберігайте в холодильнику чи морозильнику.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному темному місці або в холодильнику.