Олія соняшникова
7 відгуків
500 мл
Є в наявності
Чим особлива соняшникова олія?
- Соняшникова олія — це звичний та зрозумілий продукт, який використовували ще наші бабусі, але від цього не менш корисний.
- Містить у великих кількостях жирні кислоти: олеїнову, стеаринову та лінолеву кислоти. Вони необхідні для повноцінної роботи кровоносної і нервової систем.
- Соняшникова олія покращує стан шкіри та волосся, завдяки вітаміну Е (потужний антиоксидант).
- Нестача вітаміну Е приводить до зниження імунітету, а соняшникова олія холодного тиснення містить в 12 разів більше вітаміну Е, ніж оливкова.
Як використовувати соняшникову олію?
- Додавайте в салати, каші, супи та соуси.
- Не варто піддавати соняшникову олію термічній обробці, оскільки під дією високих температур всі корисні речовини руйнуються, а при повторному нагріванні олія стане канцерогенною.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
Олія соняха / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,9 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 899 ккал.
Зберігати при температурі +3 +5°С (в холодильнику) та захищеному від світла місці в герметичній тарі.
3 місяці
Попкорн з цвітної капусти
Інгредієнти:
Цвітна капуста — 1 голівка
Вода — 2 ст.л.
Соняшникова олія — 1 ст.л.
Тахіні — 1 ст.л.
Соєвий соус — 1 ст.л.
Шрот кунжуту або мигдальне борошно — 3 ст.л.
Часник у порошку — ⅓ ч.л.
Чілі мелений — ¼ ч.л.
Сіль і перець — за смаком.
Приготування:
1. Наріжте цвітну капусту на менші суцвіття, помістіть в миску. Додайте воду, олію, тахіні та соєвий соус.
2. Розмішайте рівномірно. Додайте шрот (або борошно) та спеції.
3. Готувати можна в дегідраторі при 40°C 12-14 годин, або в духовці з конвекцією при 100°C до повного висушування.
Смачного!
Це чудовий та здоровий перекус на будь-який випадок життя.
Із цим товаром рекомендуємо
Соняшник чищений
16 відгуків
Сочевиця зелена
6 відгуків
Халва класична
19 відгуків