Олія з насіння чіа
Олія з насіння чіа

Олія з насіння чіа


107 грн/ 100 мл
100 мл250 мл
+ -
Є в наявності
Олія з насіння чіа
на 100г: білки – 16г, жири - 99г, вуглеводи - 44г. Калорійність 708 ккал.
1 місяць за умови зберігання в темному місці

  • Олія чіа отримана з несмаженого насіння методом холодного тиснення;
  • Чудово підходить веганам і сироїдам, оскільки не піддавалась термічній обробці взагалі;
  • Олія чіа практично немає запаху, тому чудово поєднується з іншими оліями, спеціями і лимонним соком;
  • Також олія чіа немає яскраво вираженого смаку, що дозволяє додавати її в найрізноманітніші страви і при цьому не боятися "олійного" запаху;
  • Додавайте олію в салати, каші, супи, соуси, смузі та коктейлі;

  • В складі олії чіа міститься близько 63% незамінної жирної кислоти омега-3. Вона не виробляється організмом, тому надзвичайно важливо вживати продукти, що її містять, особливо людям, які не вживають рибу;

  • Не варто нагрівати олію чіа, оскільки при високій температурі олія втрачає свої корисні властивості. Для смаження використовуйте кокосову олію (http://sz.lviv.ua/63945)

___________________________________________


- Олія чіа допомагає знизити рівень поганого холестерину, є чудовим засобом при серцево-судинних захворюваннях; 


- Підтримує хороший кровообіг, покращує обмін речовин;


- Є чудовим джерелом білків, вітамінів групи В, магнію, кальцію, заліза, цинку, бору тощо;


- Олія з насіння чіа є чудовим антиоксидантом, також допомагає розчеплювати жири, надає енергію та сили для фізичних навантажень;


- Відновлює сили та допомагає спалювати жири, що є корисним для людей, які худнуть;


- Олія чіа покращує стан кісток і зубів, допомагає травленню та позитивно впливає на суглоби при артриті;


- В якості допоміжного засобу олія чіа корисна при діабеті 2 типу; 


- Олію з чіа також можна застосовувати для обличчя: розгладжує дрібні зморшки, допомагає при куперозі та постакне, знімає почервоніння, має омолоджувальний ефект;



- Не можна вживати олію чіа людям із хронічними проблемами шлунково-кишкового тракту, низьким тиском, вагітним, при діареї. Також не рекомендовано чоловікам з новоутвореннями в простаті;


- Зберігайте олію в холодильнику;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




Підходить для спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.





Салат з печених овочів та гранолою

Інгредієнти:


  1. Молода картопля — 500 г;

  2. Цибуля ріпчаста — 2 шт;

  3. Гарбуз — 200 г;

  4. Буряк — 3-4 шт;

  5. Олія кокосова — 2 ст.л.

  6. Олія насіння чіа — 2 ст.л.

  7. Сіль/перець —  за смаком;

  8. Листя руколи чи салату — ½ пучка.

Для граноли:

  1. Вівсяні пластівці — ½ склянки;

  2. Насіння гарбуза — ½ склянки;

  3. Олія кокосова 2 ст.л.;

  4. Карі — ½ ч.л.;

  5. Часниковий порошок — ¼ ч.л.;

  6. Перець чілі — ¼ ч.л.;

  7. Сіль морська — ¼ ч.л.

Приготування:

Нагрійте духовку до 220 °C. Наріжте буряк, гарбуз та цибулю крупними кусочками та викладіть їх на деко для випічки разом з молодою картоплею. Полийте все розтопленою кокосовою олією, посипте сіллю і перцем та розмішайте. Готуйте в духовці протягом 30-40 хв. поки не пом'якшає буряк.

Окремо приготуйте гранолу. Змішайте пластівці з насінням в мисці, додайте кокосової олії, солі та спецій, вимішайте. Розкладіть тонким шаром на деко, вистеленим пергаментним папером та випікайте у розігрітій духовці 5-10 хв. при 200 °C до золотистого кольору.
При подачі вимийте листя руколи чи салату. Викладіть на дно миски чи тарілки, додайте  готові овочі, посипте зверху гранолою і додайте олію насіння чіа. Салат готовий. Смачного!

Найкраще смакувати такий салат на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.