Олія з насіння чорного кмину (сатіва)
Олія з насіння чорного кмину (сатіва)

Олія з насіння чорного кмину (сатіва)


10 відгуків
100 мл
395 100 мл
Під замовлення (1 доба)

Чим особлива олія з насіння чорного кмину (сатіва)?

  • Олія з чорного кмину — це олія холодного віджиму.
  • Вітамін Е, яким багата олія чорного кмину, є базовим у формуванні імунітету. Від його кількості залежить робота серця, судин та водний баланс шкіри.
  • Олія чорного кмину містить активну речовину тимохінон, яка має антиоксидантні, протиракові та антибактеріальні властивості.
  • Олія з чорного кмину сатіва має більш насичений та специфічний смак, порівняно із олією з дамаського кмину.

Як використовувати олію з чорного кмину (сатіва)?

  • Додавайте олію чорного кмину в салати, соуси, каші. Проте варто розбавити її будь-якою іншою олією, щоб уникнути різкого специфічного смаку.
  • У профілактичних цілях (при виразці шлунка, захворюваннях кишечника, а також хворобах дихання) вживайте по 1 ч. л. два рази на день (вранці і перед сном).
  • Зовнішнє застосування олії може бути різним: точкове нанесення (на проблемні ділянки шкіри) або масажна терапія.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не піддавайте олію термічній обробці, оскільки тоді вона втрачає свої корисні властивості.
  • Олію чорного кмину не можна вживати вагітним та людям із пересадженими органами, оскільки це може спровокувати відторгнення.

Детальніше





Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Олія з насіння чорного кмину (сатіва) / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,9 г, вуглеводи — 0,1 г. Калорійність — 900 ккал.
Зберігати при температурі +3 +5°С (в холодильнику) та захищеному від світла місці в герметичній тарі.
6 місяців (для кулінарних потреб), не більше 90 діб (для лікувально-профілактичних цілей)

Салат з печерицями та горіхами

Інгредієнти:


  1. Листя руколи — 400 г;

  2. Королівські печериці — 250г;

  3. Олія кокосова — 2 ст.л.;

  4. Стебло селери нарізане — 1 склянка;

  5. Грецький горіх (сирий або смажений та підсолений) — 1 склянка;

  6. Бринза чи інший крихкий сир — 1 склянка;

Для соусу:

  1. Цибуля ріпчаста (натерта чи дрібнорізана) — ½ склянки;

  2. Гірчиця ціла, або у порошку — ½ ч.л.;

  3. Бальзамічний оцет — 3 ст.л.;

  4. Олія соняшникова — 2 ст.л.;

  5. Олія чорного кмину — 1 ч.л.;

  6. Сіль морська — ½ ч.л.;

  7. Перець чорний — ½ ч.л.

Приготування:

1. Якщо бажаєте, підсушіть грецький горіх у духовці. Для цього викладіть горіх на пергаментний папір, змочіть 2-3 ст.л.води і посоліть. Сушіть при 180°C 10 хв.

2. У сотейнику нагрійте 2 ст.л. кокосової олії та додайте нарізані печериці, сіль та перець за смаком. Готуйте на середньому вогні 10-15 хв.

3. Приготуйте соус. Для цього збийте всі інгредієнти у блендері до однорідності.

4. Помийте листя руколи. Викладіть у глибоку миску руколу, нарізані стебла селери. Додайте готові гриби, грецький горіх та заправте салат соусом. Розмішайте рівномірно. При подачі посипте зверху натертим сиром.

Смачного!


Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення