Олія з насіння розторопші
Олія з насіння розторопшіОлія з насіння розторопші

Олія з насіння розторопші


72 грн/ 100 мл
100 мл250 мл Закінчується

- +
Олія з насіння розторопші / Україна (на замовлення).
на 100г: білки – 0,0г, жири - 99,5г, вуглеводи - 0,0г. Калорійність - 899,5 Ккал.
4 місяці

Навіщо Вам олія з насіння РОЗТОРОПШІ?

  • Олія розторопші - найкращий засіб для очищення організму;
  • Вживання олії розторопші допомагає вилікувати виразку шлунку, гастрит та інші захворювання кишково-шлункового тракту, відновлюючи пошкоджені тканини;
  • Завдяки каротину, що міститься в олії - покращуватиметься зір та зміцнюватиметься сітківка ока;
  • Вітамін D, який міститься в олії розторопші допомагає повноцінно засвоювати кальцій і фосфор, зміцнює імунітет та покращує роботу щитовидної залози.

Як використовувати ОЛІЮ З НАСІННЯ РОЗТОРОПШІ?

  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси;
  • Сприяє швидкому загоєнню ран, опіків, екзем. Просто прикладайте до ураженої частини тіла, серветку змочену в олії розторопші;
  • Олія розторопші не дає “печіння” та може наноситись навіть на пошкоджену опіками дитячу шкіру.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;
  • Олію розторопші не варто приймати: при вагітності без консультації лікаря, дітям до 3-ох років та при гострих хронічних захворюваннях.

Детальніше

  • Олія розторопші допомагає вивести шкідливий холестерин, очистити печінку, перешкоджає всмоктуванню отруйних і токсичних речовин у кров;
  • Також вона багата магнієм, цинком, селеном та марганцем. Ці елементи необхідні для синтезу інсуліну в організмі;
  • У  стоматології олію розторопші використовують для загоєння стоматитів, післяопераційних ран та гінгівітів;
  • Вживання олії розторопші перешкоджає розвитку ракових клітин;
  • Ще олія розторопші активно використовується для лікування гінекологічних захворювань;
  • Вона здатна відновити навіть сильно пошкоджену алкоголем печінку.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Червона насолода

<a href='https://econet.ru/articles/tagged?tag=%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82'>Салат</a> из сырой свеклы для тех, кто ее терпеть не может

Інгредієнти:

  1. Буряк — 2 шт;

  2. Мандарин дольками — 50-60 г;

  3. Олія соняшникова — 1 ст.л.;

  4. Олія розторопші — ½ ст.л.;

  5. Винний оцет — 2 ст.л.;

  6. Листя м’яти — 1 гілка;

  7. Сік лимона — 2 ст.л.

Приготування:

1. Очистіть буряк від шкірки і натріть соломкою за допомогою терти для моркви по-корейськи, або за допомогою спіральної шинковки.

2. У окремій мисці ретельно змішайте олії, сік лимону та оцет.

3. Заправте буряк соусом та дайте настоятись 15 хв.

4. Подавайте салат прикрашаючи дольками мандаринів та листям м’яти.

Смачного!

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі. Очищає та оздоровлює печінку.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.