Олія з насіння гарбуза
Олія з насіння гарбузаОлія з насіння гарбуза

Олія з насіння гарбуза


69 грн/ 100 мл
100 мл250 мл Під замовлення (1 доба)

- +
Олія з насіння гарбуза / Україна (на замовлення).
на 100г: білки – 0,0г, жири - 99,5г, вуглеводи - 0,0г. Калорійність 896 Ккал.
3 місяці (2 місяці після відкриття)


Навіщо Вам олія з насіння ГАРБУЗА?

  • Гарбузова олія - це домашній “салон краси”;
  • Вона зволожує шкіру, розгладжує зморшки, знімає набряки, зміцнює нігті, робить шовковистим волосся та сприяє схудненню;
  • Олія гарбуза покращує травлення, виводить шлаки та токсини, нормалізує роботу жовчного міхура;
  • Також вона має легкий седативний ефект: заспокоює нервову систему, допомагає при безсонні, мігренях та тривожних станах;
  • Ще олія гарбуза - ідеальна харчова добавка для чоловіків. Посилює потенцію, сприяє роботі репродуктивної функції.

Як використовувати ГАРБУЗОВУ ОЛІЮ?

  • Гарбузова олія додасть особливого смаку салатам, овочевим стравам, кашам та супам;
  • Олією гарбуза можна зняти свербіж після укусів комах, прискорити процес загоєння подряпин, ударів. Для цього варто просто змастити уражене місце олією;
  • В профілактичних цілях пийте олію на голодний шлунок по 1-2 ч.л., не запиваючи водою.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості;
  • Не піддавайте тепловій обробці гарбузову олію, оскільки вона втратить свої корисні властивості.

Детальніше

  • Гарбузова олія підходить для будь-якої шкіри, незалежно від типу та віку;
  • Гарбузова олія корисна дітям для нормального росту та розвитку кісткової системи (зубів, хребта);
  • Олія гарбуза - чудовий глистогінний засіб, крім цього, допомагає вивести з організму токсини канцерогенів і шлаки.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Гарбузовий суп

Інгредієнти:

  1. Гарбуз — 700 г;

  2. Морква — 300 г;

  3. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  4. Часник — 6 зубчиків;

  5. Петрушка — ½ склянки;

  6. Сіль морська — 1 ½ ч.л.;

  7. Карі — 1 ½ ч.л.;

  8. Вода — 4 склянки;

  9. Кокосове молоко — 1 склянка;

  10. Олія з насіння гарбуза — 2 ст.л.

Приготування:

1. Очистіть гарбуз та моркву від шкірки, наріжте великими шматочками. Подрібніть цибулю. Відваріть гарбуз, моркву, цибулю та часник до м’якості овочів. Готуйте протягом 15-20 хв. За 2 хв до кінця приготування додайте петрушку, карі, сіль та перець. Залиште суп, щоб вистиг. Помістіть в чашу блендера, додайте кокосове молоко та збийте до однорідності.
2. Подавайте теплим, поливши олією гарбуза.

Смачного!

Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі