Олія з насіння гарбуза
Олія з насіння гарбуза

Олія з насіння гарбуза


66 грн/ 100 мл
100 мл250 мл
+ -
Є в наявності
Олія з насіння гарбуза / Україна (на замовлення)
на 100г: білки – 0,0г, жири - 99,5г, вуглеводи - 0,0г. Калорійність 896 ккал.
6 місяців

  • Гарбузова олія - домашній “салон краси”;
  • Олія гарбуза зволожує шкіру, розгладжує зморшки, знімає набряки, зміцнює нігті, робить шовковистим волосся та сприяє схудненню;
  • Гарбузова олія підходить для будь-якої шкіри, незалежно від типу та віку;
  • Гарбузова олія має легкий седативний ефект: заспокоює нервову систему, допомагає при безсонні, мігренях та тривожних станах;
  • Олія гарбуза - ідеальна харчова добавка для чоловіків. Посилює потенцію, сприяє роботі репродуктивної функції;
  • Олією гарбуза можна зняти свербіж після укусів комах, прискорити процес загоєння подряпин, ударів. Для цього варто просто змастити уражене місце олією;
  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси;

______________________________________________________________________________


- Олія гарбуза покращує травлення, виводить шлаки та токсини, нормалізує роботу жовчного міхура;


- Гарбузова олія корисна дітям для нормального росту та розвитку кісткової системи (зубів, хребта);


- Олія гарбуза - чудовий глистогінний засіб, крім цього, допомагає вивести з організму токсини канцерогенів і шлаки;


- Гарбузова олія надасть особливого смаку салатам, овочевим стравам, кашам та супам;


- Не піддавайте тепловій обробці гарбузову олію, оскільки вона втратить свої властивості;


- В профілактичних цілях пийте олію на голодний шлунок по 1-2ч.л., не запиваючи водою;


- Зберігайте олію в холодильнику;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.



Більше про олію гарбуза: http://goo.gl/cRWPRs

Гарбузовий суп

Інгредієнти:

  1. Гарбуз — 700 г;

  2. Морква — 300 г;

  3. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  4. Часник — 6 зубчиків;

  5. Петрушка — ½ склянки;

  6. Сіль морська — 1 ½ ч.л.;

  7. Карі — 1 ½ ч.л.;

  8. Вода — 4 склянки;

  9. Кокосове молоко — 1 склянка;

  10. Олія насіння гарбуза — 2 ст.л.

Приготування:

Очистіть гарбуз та моркву від шкірки, наріжте великими ломтиками. Подрібніть цибулю. Відваріть гарбуз, моркву, цибулю та часник до м’якості овочів. Готуйте протягом 15-20 хв. За 2 хв до кінця приготування додайте петрушку, карі, сіль та перець. Залиште суп, щоб вистиг. Помістіть в чашу блендера, додайте кокосове молоко та збийте до однорідності.
Подавайте теплим поливаючи олією гарбуза зверху.

Смачного!

Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.