В'ялені помідори
В'ялені помідори

В'ялені помідори


80 грн/ 150мл
150мл
+ -
Є в наявності
Помідори, оливкова олія, сіль, цукор, духмяні трави, часник / Україна
на 100г продукту: білків – 8,3 г, жирів - 15,1 г, вуглеводів – 50,0 г. Калорійність – 365 Ккал.

В'ялені помідори - продукт, що має не лише чудовий смак, але й багато корисних для організму властивостей. Адже саме у в'яленому помідорі найкраще зберігаються корисні речовини свіжих томатів!

В чому сила в'ялених помідорів?

  • Багатий вітамінний і мінеральний склад: вітамін С, РР, холін, В5, кальцій, фосфор, магній, натрій, калій.
  • відносяться до продуктів з середньою калорійністю, отже, вони чудово підійдуть в невеликій кількості для дієтичного та правильного харчування.
  • в'ялені помідори - чудовий антидепресант, адже містять серотонін, або "гормон щастя".
  • Калій, що зберігається в помідорах в процесі в'ялення, сприятливо впливає на роботу серця, а також допомагає виводити зайву рідину, запобігаючи тим самим виникнення набряклості.

Чого не можна? Як зберігати?

  • рекомендуємо відмовитися від регулярного застосування в їжу даного продукту варто тим, у кого є гострі захворювання шлунково-кишкового тракту, підшлункової залози та печінки.
  • після відкривання вжити впродовж 6 місяців.
  • зберігати в темному прохолодному місці.

Вегетаріанська фріттата з овочами


Інгредієнти:

  1. Тофу або Адигейський сир — 200 г.

  2. Брокколі — 100 г.;

  3. Спаржа — 100 г.;

  4. Горошок зелений — 50 г.;

  5. Томати різані — 50 г.;

  6. Кокосова олія — 1 ст.л.

  7. Асафетида – 1/8 ч.л.;

  8. Куркума – 1/8 ч.л.;

  9. Сіль — за смаком;

  10. Перець зелений (білий)  — за смаком.

Приготування:

  1. Підготуйте овочі, якщо вони морожені, попередньо розморозити, дайте стекти воді або просушіть паперовими рушниками. Сир поріжте на смужки шириною 0,5 см., потім ці смужки розімніть виделкою.
    Додайте куркуму, асафетиду.

  2. Розігрійте в сковороді олію, викладіть сир і готуйте на слабкому вогні 1-2 хвилини. Знизу сир приготується, зверху буде ще вогкуватий. Викладіть зверху на сирну масу овочі.

  3. В'ялені томати дістаньте з олії, розріжте вздовж на дві частини, додайте в сковорідку, посоліть і поперчіть за смаком. Розігрійте духовку до 180 градусів, Поставте сковорідку в духовку і готуйте ще 5 хв.

Смачного.

Цей варіант фріттати можна готувати цілий рік, оскільки брокколі і спаржа завжди продаються в замороженому вигляді, більш того, ці овочі практично не втрачають свої корисні речовини при заморожуванні

Найкраще готувати страву у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.