Соняшник чищений
Соняшник чищенийСоняшник чищений

Соняшник чищений


31 грн/ 500 г 36 грн
500 г Закінчується

- +
Насіння соняшника / Україна.
на 100г: білки - 26,5 г, жири - 49 г, вуглеводи - 10,8 г. Калорійність – 580 Ккал.
6 місяців
До закінчення акції залишилось:
 

Чим особливе НАСІННЯ СОНЯШНИКА?

  • Насіння соняшника - джерело поліненасичених жирів, білків та вітамінів А, С, Е, В6, D;
  • Через велику кількість вітаміну В рекомендується включати соняшник у свій раціон взимку, адже він допоможе побороти депресивні стани та стрес;
  • Соняшник - незамінне насіння для покращення стану волосся, шкіри та нігтів;
  • Регулярне вживання насіння соняшника допомагає при безсонні, покращує апетит, підвищує імунітет, зміцнює кісткову тканину і нормалізує роботу кишківника.

Як вживати НАСІННЯ СОНЯШНИКА?

  • Насіння соняшника можна їсти сирим, смаженим, додавати в салати замість грінок та у випічку, готувати корисні солодощі, пасти, соуси тощо;
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати, каші, тощо.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендовано зловживати насінням соняшника людям з ожирінням.

Детальніше

  • Соняшникове насіння є джерелом фосфору, заліза, кальцію, моно- і полінасичених кислот, які запобігають порушенню серцевого ритму;
  • Вживання насіння соняшника допоможе полегшити напади астми, знизити кров’яний тиск та запобігатиме мігрені;
  •  Соняшникове насіння прискорює загоєння травм м'яких тканин та захищає від раннього старіння;
  • Вживання цього насіння є чудовою профілактикою атеросклерозу, інфаркту та інших захворювань серцево-судинної системи;
  • Селен, який також входить до складу насіння допоможе вивести з організму токсини та знизить ризик захворювань на рак; 
  • А ще корисно вживати насіння соняшника при захворюваннях печінки та жовчовивідних шляхів.

Більше про соняшник читайте ТУТ.




Підходить для дітей, дорослих, літніх людей, спортсменів, вегетаріанців, для відновлення сил після важкої хвороби. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Соус “Сметанковий”



Інгредієнти:


  1. Соняшник - 100 г;

  2. Вода питна — 50 мл;

  3. Сік лимона — 1 ч.л.;

  4. Гірчиця мелена — 1 ч.л.;

  5. Сіль гімалайська рожева (або морська) — ⅓ ч.л.;

  6. Мед або сироп — ½ ч.л.;

  7. Перець чорний — за смаком;

  8. Асафетида 40% — ¼ ч.л.


Приготування:


1. Замочити насіння соняшника на 3-4 години. Злити настояну воду та промити насіння.

2. Покласти вимочене насіння у блендер, додати всі інші інгредієнти і збити до однорідного стану.

3. Зберігати у закритому контейнері 2-3 доби.

Цей соус - це корисна альтернативна заміна у рецептах сметани та майонезу.

                                   

Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.