Льон золотий (білий) преміум
Льон золотий (білий) преміумЛьон золотий (білий) преміум

Льон золотий (білий) преміум


55 грн/ 600 г
600 г Є в наявності

- +
Льон золотий / Україна.
на 100г: білки - 19,5 г, жири - 34,2 г, вуглеводи - 34 г. Калорійність – 492 Ккал.
6 місяців

Чим особливий ЗОЛОТИЙ ЛЬОН?

  • Золотий льон - це культура, яка спеціально культивується. Містить більше корисних речовин, ніж коричневий льон, але водночас процес вирощування є складнішим;
  • Омега-3, Омега-6 і Омега-9 - найцінніші поліненасичені жирні кислоти, необхідні для нормального функціонування організму. По вмісту цих кислот насіння льону може зрівнятись лише з риб`ячим жиром;
  • Льон покращує функціонування мозку, зору,  підвищує імунітет;
  • Вітамін А, що міститься в насінні льону вважається основним компонентом молодості й краси, а вітамін В забезпечує здоровий стан нервової системи людини, має заспокійливий ефект та допомагає подолати депресію;
  • Льон активно використовують для схуднення та виведення шлаків з організму.

Як вживати ЗОЛОТИЙ ЛЬОН?

  • Насіння льону вживають сирим, вареним, розмелюють, роблять олію, додають до різних страв та випічки;
  • Відвар льону  має протипаразитарний ефект: згубно діє на гельмінти, віруси гепатиту, грибки;
  • Будь-яке насіння  рекомендується замочувати у воді на 5-6 годин або на ніч. Після чого його потрібно вживати, ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню його у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати насіння сухим у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати, каші, тощо.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не варто вживати насіння льону, якщо у Вас є такі захворювання: камені в жовчному міхурі та нирках, панкреатит, непрохідність кишечника, гіперчутливість до активних речовин насіння;
  • Не рекомендовано вживати льон при підвищеному рівні естрогенів (через це не варто вживати льон під час вагітності), період лактації.

Детальніше

  • Золотий льон чудово проростає;
  • Золотий льон виділяє більше клейковини, тому є ефективнішим при боротьбі з хворобами кишково-шлункового тракту;
  • Смак золотого льону трішки відрізняється від коричневого;
  • Насіння льону є лідером по вмісту лігнанів – рослинних гормоноподібних речовин, які мають потужні антиоксидантні властивості, перешкоджають розвитку онкологічних захворювань, мають антибактеріальний та антивірусний ефект;
  • Вживання льону позитивно впливає на серцево-судинну систему, запобігає утворенню тромбів, вирівнює серцевий ритм, нормалізує підвищений тиск;
  • Також насіння льону є незамінним продуктом для краси волосся та шкіри;
  • А ще насіння льону стабілізує рівень цукру в крові, допомагає при отруєнні та закрепах, сповільнює всмоктування токсинів та нормалізує роботу печінки;
  • Щоденне вживання льону підвищує опірність вірусам і бактеріям, сприяє загальному укріпленню імунної системи, знижує рівень холестерину.


Стаття від Смак Життя - "Включіть льон у свій раціон"




Підходить для дітей, дорослих, літніх людей, спортсменів, вегетеріанців, для відновлення сил після важкої хвороби. Добре засвоюється організмом, тому рекомендований усім без винятку.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Гарбузові крекери

Інгредієнти:


  1. Вівсяне борошно (або змелені пластівці) — 2 ½ склянки;

  2. Льон — 1 ст.л.;

  3. Гарбузове пюре — ½ склянки;

  4. Яйце — 2 шт (можна замінити 100 мл води або бананового пюре);

  5. Молоко або рослинне молоко, чи вода — ¼ склянки;

  6. Сіль гімалайська рожева або морська — ½ ч.л.

Приготування:


1. Розігрійте духовку до 180 градусів. З’єднайте всі інгредієнти в мисці та добре вимішайте до однорідності. Якщо маса буде засуха - додайте більше води чи молока.

2. Сформуйте невелике за формою печиво і випікайте на пергаментному папері при 180 градусах 10 хв, а потім при 160 градусах ще 25-30 хвилин, до золотисто-коричневого кольору зверху.

3. Зберігайте охолоджене печиво при кімнатній температурі у герметичній тарі.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань з овочами, зеленню чи подавати до салатів.

Написати відгук
Відгуки про товар (25)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.