Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)
Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)

Гарбузове насіння (велике, темне, Україна)


56 грн/ 250 г
250 г
+ -
Є в наявності
Очищене насіння гарбуза / Україна
на 100 г: білків – 24,5 г, жирів – 45,8 г, вуглеводів – 4,7 г. Калорійність - 556 Ккал.
6 місяців

  • Гарбузове насіння - смачне джерело цинку, фосфору, заліза, магнію, вітамінів А, В, С, Е;
  • Вітамін А, що міститься у гарбузовому насінні є хорошим антиоксидантом, який уповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів;
  • Гарбузове насіння є відомим анти паразитарним засобом;
  • Гарбузове насіння допоможе полегшити симптоми токсикозу;
  • Гарбузове насіння допоможе подолати “морську хворобу”;
  • Гарбузове насіння рекомендується вживати чоловікам, оскільки воно допомагає зміцнити чоловічу силу та є профілактикою простатиту;
___________________________


- Гарбузове насіння також позитивно впливає на функціонування жіночої статевої системи;


- Вживання гарбузового насіння допоможе стабілізувати тиск, вивести шкідливі речовини з організму та знизити рівень цукру в крові;


- Гарбузове насіння допоможе покращити роботу мозку та зміцнити пам’ять;


- Гарбузове насіння - це природне джерело білка, яке легко засвоюється організмом;


- Клітковина, яка міститься у гарбузовому насінні допомагає покращити травлення та боротися із запорами;


- Гарбузове насіння - ефективний сечогінний засіб;


- Гарбузове насіння містить 46% жирів, які позитивно впливають на функціонування організму. Проте, не варто захоплюватись гарбузовим насінням при ожирінні;


- Всього 30 г гарбузового насіння в день допоможе наситити організм необхідними мікроелементами;


- Варто обмежити вживання гарбузового насіння людям із серйозними порушеннями роботи шлунково-кишкового тракту;

- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, вагітним, людям з серцево-судинними захворюваннями.


Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

 

Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

 

1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

 

2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

 

3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

 

4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

 

5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

 

Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

 

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.


   Більше про гарбузове насіння: http://goo.gl/KudbG3


Паста-діп “Морська”

Інгредієнти:


  1. Насіння гарбуза — 1 склянка;

  2. Лист норі — 4-6 шт;

  3. Зелена цибуля — ½ пучка;

  4. Лльняна (або інша) олія — 2-4 ст.л.;

  5. Вода — залежно від бажаної консистенції;

  6. Яблучний оцет — 2 ст.л.;

  7. Часник — 4-6 зубчиків (або 1 ч.л. асафетиди);

  8. Соєвий соус — за бажанням;

Приготування:


Гарбузове насіння промийте і замочіть в холодній воді на ніч, або ж на 30-40 хвилин, якщо поспішаєте. Ще раз промийте та злийте воду.

Перекладіть насіння, зелену цибулю, часник/асафетиду, частину норі в блендер. Додайте трохи лльняної олії, соєвого соусу, води, яблучного оцту і збивайте, поступово додаючи воду (до отримання необхідної кремо-подібної консистенції). Якщо бракуватиме рибного смаку, дадайте більше норі, лляної олії та соєвого соусу.

Соус-діп поставте в холодильник до повного охолодження.

Подавайте холодним зі свіжими овочами або теплим м'яким хлібом чи хлібцями. Дуже добре підходить для бутербродів, канапе і тарталеток.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.