Амарант
АмарантАмарант

Амарант


65 грн/ 450 г
450 г
+ -
Під замовлення (1 доба)
Амарант білий / Україна.
на 100 гр. продукту: Білки - 14.5г, жири - 6.5г, вуглеводи - 66.2г. Калорійність: 373 Ккал.
12 місяців

  • Амарант названий ідеальним продуктом 21-го століття завдяки своїй високій біологічної цінності;
  • Насіння використовується як найцінніша харчова добавка у виробництві дієтичних продуктів: каш, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів, дитячого харчування;
  • Насіння амаранту, в першу чергу, є джерелом чудодійної за своїми властивостями олії, більш цінної, ніж обліпихова;
  • При нагріванні зерна розтріскуються і набувають приємного горіхового смаку;
  • Обсмаженими й сирими їх додають у запіканки, оладки, пудинги, торти, здобу.
__________________________________________________________________________

- Особливість амаранту полягає в тому, що він омолоджує клітини, а також зупиняє ріст і поширення злоякісних утворень;


- Амарант рекомендовано при атеросклерозі та ішемічній хворобі серця. Амарант знижує рівень холестерину, покращує стан коронарних артерій, сприяє зменшенню ризику серцево-судинних захворювань;


- Значно зміцнює імунну систему, сприяє виведенню шлаків, радіонуклідів і солей важких металів з організму;


- Амарант з успіхом застосовується при лікуванні запальних процесів сечостатевої системи, геморої, анемії, авітамінозах, занепаді сил, діабеті, ожирінні, неврозах, різних шкірних захворюваннях і опіках, стоматиті, пародонтиті, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, атеросклерозу;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
__________________________________________________________________________


У лікувальних цілях вживають всередину мелене насіння по 1 чайній ложці за прийом, запиваючи водою або молоком.
Можна приймати і відвар насіння на воді: 1 столову ложку насіння залити 0,5 літра води, варити на малому вогні 10 хвилин. Пити як чай по 1 склянці за прийом
.



Будь-яке насіння чи горіхи рекомендується замочувати у воді на 5-6 год або на ніч. Після чого їх бажано вживати ретельно розжовуючи. Це сприятиме максимально доброму засвоюванню їх у нашому організмі. Якщо ж такої можливості немає, то також корисним буде розмелювати їх сухими у кавомолці і вживати самостійно чи додавати у різні страви, салати каші тощо.
 

Дізнайтесь більше про амарант: uk.wikipedia.org 


Сніданок з амаранту

Інгредієнти:


  1. Насіння амаранту — 200 г;

  2. Вода — 400 мл;

  3. Фруктове або ягідне пюре — по смаку;

  4. Кориця — 1 ч.л.

  5. Мед — 2 ч.л. (за бажанням).

Приготування:


Замочіть амарант у теплій воді на ніч. Вранці злийте воду та промийте насіння. Викладіть його у миску та додайте фруктове чи ягідне пюре, мед та корицю. Чудово смакує з яблучним, банановим та грушевим пюре. Ідеальний сніданок готовий. Ідеальний, бо швидко, просто і корисно.
Смачного!
Вживайте у будь-який час протягом дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (14)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.