Рис чорний (дикий)
Рис чорний (дикий)

Рис чорний (дикий)


120 грн/ 700 г
700 г
+ -
Очікується
Рис / Таїланд
на 100г: білків – 4 г, жирів - 0,3 г, вуглеводів – 21,1 г, харчових волокон - 7 г. Калорійність – 100 Ккал.
24 місяці

  • Чорний дикий рис вважається одним із найпоживніших видів рису;
  • Особливістю чорного дикого рису є те, що білу серцевину рису покриває тонка чорна оболонка;
  • Чорний рис багатий на вітаміни В, Е, білок, калій, цинк, магній, кальцій та фолієву кислоту;
  • Приготований чорний рис має аромат житнього хліба та присмак горіха. Чорний рис смакуватиме як основна страва та як гарнір, використовується також для приготування десертів, закусок;
  • Чорний рис не містить  жирів і холестерину;

_______________________________________________


- Вживання чорного рису полегшить симптоми менопаузи, зміцнить нігті та волосся;


- Дикий чорний рис допоможе покращити зір, травлення та пам’ять;


- Допоможе чорний рис також при тривалих фізичних навантаженнях;


Дикий чорний рис багатий антиоксидантами, які стануть профілактикою онкологічних захворювань та передчасного старіння;


- Чорний рис готується значно довше, ніж інші сорти рису. Замочуйте його попередньо у воді на кілька годин (краще всього на цілу ніч). Готується чорний рис у співвідношенні - 1:2,5 (приблизно 40 хвилин);


У склянці дикого рису міститься денна норма фолієвої кислоти для дорослої людини;


- Чорний  дикий рис рекомендовано вживати для зміцнення судин і артерій та для зниження артеріального тиску;


- Чорний рис попереджає випадіння волосся, відновлює жіночий організм після пологів є корисним при недокрів'ї;


- Чорний рис рекомендується вживати для схуднення;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

___________________________


Підходить для дітей, підлітків, спортсменів, веганів, людям з підвищеною розумовою діяльністю, діабетикам та усім, хто хоче корисно та поживно харчуватись.



Більше про чорний рис: http://goo.gl/KPPg3D


Роли з чорним рисом


Інгредієнти:

  1. Листи норі 6 шт;

  2. Рис чорний (дикий) 1 ½ склянки;

  3. Авокадо 1шт;

  4. Морква 1 шт;

  5. Буряк 1 шт;

  6. Маленький дайкон або селера  1 шт;

  7. Маринований, або свіжий імбир 10 г;

  8. Васабі 10 г;

  9. Соєвий соус 30 г.


Приготування:

Відваріть рис у 3 склянках води протягом 25-30 хв. та залишіть вистигати.

Підготуйте наповнення. Наріжте тонкою соломкою моркву, буряк дайкон (чи селеру) та авокадо.

На лист норі викладіть рівномірним шаром готовий рис. На одному краї викладіть в рядок соломинки овочів та авокадо і скрутіть у роли. Наріжте на рівні частини.

Подавайте з васабі, нарізаним тонким скибочками імбирем та соєвим соусом.

Найкраще вживати у обідній час.


Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.