Рис червоний (дикий)
Рис червоний (дикий)

Рис червоний (дикий)


100 грн/ 700
700 Є в наявності

- +
Рис / Таїланд.
на 100 г: білки - 14,7 г, жири - 1,08 г, вуглеводи - 68,7 г. Калорійність - 357 Ккал.
12 місяців

Чим особливий РИС ЧЕРВОНИЙ (дикий)?

  • Червоний рис - один з найкорисніших видів рису;
  • Червоний рис не шліфують, тому він зберігає важливі мікроелементи та клітковину;
  • Він багатий на вітамін В, який допоможе покращити стан волосся, шкіри та нігтів;
  • А ще червоний рис допомагає очистити організм від шлаків, токсинів та солей.

Як вживати РИС ЧЕРВОНИЙ (дикий)?

  • Червоний рис готується довше, ніж інші сорти рису. Замочуйте його попередньо у воді на кілька годин. Готується червоний рис у співвідношенні - 1:2,5;
  • Червоний рис чудово смакуватиме як основна страва та як гарнір, використовується також для приготування закусок;
  • Прекрасно поєднується з овочами, грибами та прянощами;
  • Червоний рис є дуже поживним та легко засвоюється організмом.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Якщо Ви дотримуєтесь дієти - вживайте червоний рис в помірних кількостях, оскільки він є доволі калорійним продуктом.

Детальніше

  • Червоний рис - чудовий антиоксидант - є профілактикою деяких серцево-судинних та онкологічних захворювань;
  • Має невисокий глікемічний індекс, що дозволяє людям, які слідкують за рівнем цукру та хворіють на діабет спокійно його вживати;
  • Також червоний рис містить велику кількість калію, цинку, йоду, фосфору, магнію та заліза;
  • Магній, який міститься в червоному рисі, допоможе вилікувати мігрень, знизити тиск та зміцнити нервову систему.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Підходить для дітей, спортсменів, людей з підвищеною розумовою діяльністю, з серцево-судинними захворюваннями, алергією на глютен, діабетикам і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Червоний рис з тофу

Інгредієнти:

  1. Червоний рис — 150 г;

  2. Вода питна — 300 мл;

  3. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  4. Стручкова квасоля — 200 г;

  5. Сир тофу — 300 г;

  6. Свіжий базилік — декілька гілочок;

Соус:

  1. Перець чілі мелений — ½ ч.л.

  2. Олія оливкова — 3 ст.л.

  3. Сік лимона — 2 ч.л.

  4. Помідори — 2 шт;

  5. Перець солодкий — 1 шт;

  6. Часник — 2 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);

  7. Сіль — за бажанням.

Приготування:

1. Відваріть рис у воді протягом 40-45 хв.
2. Наріжте цибулю і смажте на сковорідці з олією протягом 3 хв.
3. Збийте у блендері помідори, солодкий перець та часник (якщо використовуєте).
4. Утворену пасту протушкуйте на сковорідці разом з цибулею протягом 3 хв.
5. Наріжте сир тофу кубиками і помістіть в сковорідку разом з стручковою квасолею.
6. Тушкуйте, помішуючи 5 хв. Додайте прянощі (перець чілі і сіль) та готуйте ще 1 хв.
7. Сир готовий. Подавайте  гарячим окремо від рису, або разом. За бажанням приправте страву лимонним соком та додайте листя базиліку.

Смачного!
Найкраще вживати в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.