Рис червоний нешліфований
Рис червоний нешліфований

Рис червоний нешліфований


47 грн/ 700 г
700 г
+ -
Є в наявності
Рис / Україна
на 100г: білків, г: 10.5 г, жирів , г: 2.5, вуглеводів , г: 70.5 Калорійність - 362 Ккал.
24 місяці

  • Чорний кунжут - сильний антиоксидант, який допомагає омолодити організм та боротися зі злоякісними пухлинами;
  • Кунжут - лідер по вмісту кальцію, окрім цього допомагає очистити кишківник, знизити рівень холестерину в крові та зміцнити кістки і зуби;
  • Регулярне вживання чорного кунжуту допомагає позбутися сивини волосся;
  • Не варто вживати більше 30г кунжутного насіння на день;

    ____________________________________________________

    - Чорний кунжут є найкориснішим видом кунжуту. Він містить на 60% більше кальцію, ніж білий;


    - Вживання чорного кунжуту допоможе укріпити волосся, нігті, покращити стан шкіри та збільшити м'язову масу;


    - Кунжут містить ненасичені жири Омега-3, які допомагають знизити рівень шкідливого холестерину;


    - Регулярне вживання чорного кунжуту допомагає боротися з ожирінням;


    - Чорний кунжут зміцнить імунітет;


    - Вживання чорного кунжуту  є чудовою профілактикою діабету;


    - Зберігайте кунжут в сухому прохолодному місці в щільно закритому посуді.


    Поради щодо зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.

     

    Для того щоб захистити улюблені продукти від молі та жучків достатньо їх правильно зберігати.

    Ми зібрали найважливіші поради щодо цього питання. Прочитайте, будь ласка, уважно та намагайтесь максимально притримуватись наведених порад.

     

    1. Обов'язково пересипайте кожен товар, який отримуєте з паперового чи пластикового упакування ( зерна, шроти, бобові, насіння, висівки, сушеності, сухофрукти, чаї, борошно, пастили) в скляні або пластикові ємності та щільно закривайте їх кришками.

     

    2. Сухофрукти: в ідеалі сухофрукти повинні зберігатися при температурі +10 С. Якщо забезпечити таку температуру неможливо, зберігайте сухофрукти в скляних банках, що щільно закриваються в кухонних шафках. Поставте поряд з баночкою сільничку, оскільки сіль поглинає вологу, яку дуже люблять цвіль і жучки. 

    Головне, щоб тара для зберігання сушки не мала отворів і щілин через які можуть потрапити шкідники.

    Якщо ж така прикрість сталася, покладіть сухофрукти в духовку або на сильний мороз. Основна маса комах не витримує температур вище +60С і нижче -20С.

     

    3. Сушені фрукти та овочі: найкраще зберігати герметично-запакованими, оскільки вони легко вбирають в себе всі запахи. Також зберігайте їх в темному сухому місці, бо через попадання прямого сонячного світла відбувається потемніння продуктів і втрата аромату. 

    Груші та сливи найкраще зберігати в полотняних мішечках, які необхідно підвісити в сухому та добре провітреному приміщенні.

     

    4. Чаї: пересипайте чай в скляні ємкості, які щільно закриваються. Таким чином чай збереже свій аромат і не вбиратиме сторонні запахи. Зберігайте чай в темному, теплому сухому місці. Не варто наповнювати щільно чай в банку, дайте йому "повітря".

     

    5. Борошно, крупи, бобові, шроти, манка: просійте або переберіть продукти відразу після купівлі. Не зберігайте ці продукти в целофанових пакетах. Відсутність повітря + тепло + волога - ідеальне середовище для комах. Найкраще зберігати банки з крупами та борошном - нижні полиці, де сухо та прохолодно. 
    Щоб відлякати жучків зазадлегідь, обробіть полиці оцтом.

    Притримуйтесь цих правил і щодо інших продуктів, адже міль може завестись і в горіхах, і в спеціях, шоколаді тощо.

     

    Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

     

    Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

    Більше про чорний кунжут: http://goo.gl/leh4ek





    Кунжутні крекери

    Інгредієнти:

    1. Борошно рисове — 100 г;

    2. Борошно пшеничне цільнозернове  — 100г;

    3. Шрот амаранту — 20г;

    4. Олія кунжутна (або інша рослинна) — 50г;

    5. Олія кокосова — 50г;

    6. Сироп агави (чи інший підсолоджувач) — 100г;

    7. Сіль морська — щіпка;

    8. Насіння білого кунжуту — 50г;

    9. Насіння чорного кунжуту — 50г;

    Приготування:


    Прогрійте насіння кунжуту у духовці при температурі 150 град. протягом 10-15 хв. Дайте насінню охолонути. Змішайе всі сухі інгредієнти та насіння в мисці. Додайте всю олію та ввітріть її у суху суміш. Додайте сироп чи підсолоджувач. Крекер можна зробити соленим. Тоді замість сиропу додайте більше солі за смаком. Якщо маса буде розсипатись додайте трішки води. Замішайте туге тісто, викладіть на плівку, розділіть на 2 частини та розкатайте у круглий канат чи довгий прямокутник за бажанням. Замотайте тісто у плівку та покладіть у морозильник на 3 години. Заморожене тісто наріжте тонкими (5-7мм) скибочками та випікайте у нагрітій до 160 град. духовці протягом 15-20 хв. до золотої рум’яності. Остудіть та зберігайте в герметичній тарі, щоб вони довше залишались хрусткими.


    Найкраще вживати у першій половині дня.

    Написати відгук
    Відгуки про товар (6)
    Написати відгук


    Надіслати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.