Рис бурий нешліфований
Рис бурий нешліфованийРис бурий нешліфований

Рис бурий нешліфований


59 грн/ 650 г
650 г Є в наявності

- +
Рис / Україна.
на 100г: білки - 7.4 г, жири - 1.8 г, вуглеводи - 72.9 г. Калорійність - 337 Ккал.
12 місяців

Чим особливий РИС БУРИЙ (нешліфований)?

  • Бурий рис містить набагато більше цінних речовин, ніж білий, оскільки при обробці рису видаляють лише лушпиння, а зародок і більша частина висівок залишаються в рисі з усіма вітамінами та мікроелементами;
  • Глікемічний індекс бурого рису невисокий, що робить його незамінним для харчування діабетиків і людей, що стежать за рівнем цукру в крові;
  • Вживання бурого рису зміцнює центральну нервову систему - він містить багато вітамінів групи В.

Як використовувати РИС БУРИЙ (нешліфований)?

  • Бурий рис проходить мінімальну обробку, в ньому залишається зародок, що дозволяє пророщувати рисові зерна і вживати в їжу свіжі паростки рису;
  • Цей рис готується трохи довше, ніж звичайні сорти, тому рекомендується перед приготуванням замочувати його в чистій воді на кілька годин; 
  • Бурий рис прекрасно підходить для приготування пудингів, запіканок, каш та плову;
  • Рис захищає шлунок і не збуджує шлункову секрецію, тому його зручно використовувати в дієтах.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Корисні властивості бурого рису обумовлені наявністю в його складі вітамінів, макро- і мікроелементів та інших речовин, необхідних для нормального функціонування організму;
  • Нерозчинні волокна рису забезпечують профілактику онкологічних захворювань, захищаючи організм від утворення і зростання ракових клітин;
  • У великій кількості бурий рис містить клітковину, яка очищає кишечник і допомагає нормалізувати рівень холестерину в крові.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, і людям з зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.



Салат з бурим рисом

Інгредієнти:

  1. Помідори — 180 г;

  2. Перець солодкий — 3 шт;

  3. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  4. Рис бурий — 200 г;

  5. Вода - 0,7 л;

  6. Стебла селери — 4 шт;

  7. Квасоля чорна — 100 г;

  8. Арахіс смажений— 75 г;

  9. Оливкова олія — 2 ст. ложки;

  10. Мелений чілі — 1 ст. ложка;

  11. Асафетида — 1 ч.л.;

  12. Сіль та перець — за смаком;

  13. Листя селери — за бажанням.

Приготування:

1. Замочіть квасолю на ніч, або на термін 5-6 годин.

2. Промийте та відваріть рис з квасолею у воді протягом 30-40 хв. (Спершу доведіть воду до кипіння і тоді зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте під кришкою).

3.Наріжте цибулю, перець, помідори та селеру дрібними кубиками. Розігрійте на сковорідці олію та протушкуйте овочі протягом 7 хвилин.

4.Додайте прянощі і готуйте ще 1 хв.

5. Додайте до овочів готовий рис, арахіс та різане листя селери, якщо використовуєте.

6. Ретельно розмішайте і подавайте теплим.


Смачного!
Найкраще вживати у обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.