Кус-кус (крупний)
Кус-кус (крупний)Кус-кус (крупний)Кус-кус (крупний)

Кус-кус (крупний)


47 грн/ 600 г 53 грн
600 г Закінчується

- +
Кус-кус крупний / Ізраїль.
на 100г: білки - 12.8 г, жири - 0.6 г, вуглеводи - 72.4 г. Калорійність - 376 Ккал.
6 місяців
До закінчення акції залишилось:
 

Що таке КУС-КУС (крупний), та чим він особливий?

  • Кус-кус – це крупа, що популярна в усьому світі завдяки своєму чудовому смаку і корисним властивостям;
  • Пшеничний кус-кус багатий вітаміном В5, який підіймає життєвий тонус, бореться з хронічною втомою і депресією, лікує безсоння;
  • Вживання кус-кусу покращує регенерацію шкіри і волосся, що актуально при ранньому посивінні;
  • Також, він корисний для профілактики раннього старіння і захворювань суглобів.

Як вживати КУС-КУС?

  • Кус-кус – чудовий гарнір або самостійна страва. Його подають замість відвареного рису або картоплі, додають в деякі салати, використовують як начинку для фарширування, в пловах, супах тощо;
  • Найнадійніший спосіб збереження цінних мінеральних речовин і вітамінів  – приготування крупи на пару;
  • Готується кус-кус практично миттєво;
  • Подавати до столу можна в будь-якому вигляді - і гарячим, і холодним;
  • А ще кус-кус чудово поєднується з овочами, фруктами, горіхами і приправами.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Кус-кус рекомендовано людям зі слабким імунітетом та зниженим гемоглобіном;
  • Нормальному функціонуванню шлунково-кишкового тракту сприяє достатня кількість мікроелементів, що містяться у кус-кусі - фосфор, калій, залізо, мідь і харчові волокна.

Цікаві поради про зберігання насіння, шротів, сухофруктів тощо.




Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, і людям з зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Кус-кус у грибах

Інгредієнти:


1. Олія рослинна - 5 ст.л.;
2. Шпинат свіжий (або заморожений) — 6 склянок;
3. Королівські шампіньйони — ½ склянки
4. Часник — 2 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);
5. Цибуля ріпчаста — 1 шт;
6. Овочевий бульйон (або вода) — ½ склянки;
7. Кус-кус крупний — 1 склянка;
8. Вода — 2 склянки.

Приготування:

1. Доведіть воду до кипіння, додайте кус-кус і варіть на малому вогні протягом 10-15 хв. до помірного розм’якшення. Злийте зайву воду, додайте 3 ст.л. олії, вимішайте і відкладіть.

2. Підігрійте в сотейнику 2 ст.л. олії, наріжте цибулю і готуйте її протягом 3-5 хв., поки вона не стане м’якою та напівпрозорою.

3. Додайте розчавлений часник та готуйте ще 2 хв. Якщо готуєте з асафетидою, тоді додайте її в кінці приготування (за 1 хв. до виключення вогню). Додайте гриби та готуйте ще 5 хв на невеликому вогні.

4. Додайте шпинат і бульйон (або воду) і перемішайте.

5. Накрийте кришкою та варіть, поки не буде готовий шпинат. Близько 5 хв. Додайте кус-кус і перемішайте.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.