(068) 618-18-86  (073) 029-58-83   (066) 601-90-94  
Часник подрібнений
Часник подрібнений

Часник подрібнений


27 грн/ 50 г
50 г Є в наявності

- +
часник / Китай
на 100 г: білків – 16 г, жирів – 0,4 г, вуглеводів – 75 г. Калорійність - 345 Ккал.
12 місяців

  • Сушений часник нітрохи не поступається свіжому в користь, практично всі вітаміни зберігаються в процесі сушіння;
  • Хімічний склад сушеного часнику включає в себе вітаміни і мінеральні речовини, необхідні організму людини;
  • Будь-який вид сушеного часнику можна сміливо додавати в супи і салати, страви з овочів;
  • В італійській та східної кухні часник застосовується в великому обсязі, але страви з цим інгредієнтом зовсім не є гіркими і не видають різкий запах. Секрет в тому, що часник в них застосовується в сушеному, а не в свіжому вигляді;
  • Сушений часник протипоказаний людям, що страждають порушенням шлунково-кишкового тракту, при індивідуальній непереносимості продукту;

 ____________________________________________________________

-          Часник розріджує кров, це натуральний антибіотик, зміцнює імунну систему;


-          У ньому міститься антибіотик алліцин, який згідно з деякими дослідженнями допомагає запобігти ускладненням після застуди і грипу;


-  Часник об'єктивно зменшує синтез тригліцеридів в печінці, чим перешкоджає розвитку атеросклерозу;


-  Часник містить у значних кількостях селен та інші речовини з групи антиоксидантів, які допомагають нам лишатися молодими і захищають від раку.


-     Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту;


 ____________________________________________________________

 

- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;





Броколі в клярі


Інгредієнти:

  1. Нутове борошно — 1 скл.;

  2. Вода — 1 скл.;

  3. Сіль рожева — ½ ч.л.;

  4. Часник сушений — ½ ч.л.;

  5. Броколі або цвітна капуста — 1 невелика голівка;

  6. Олія кокосова — 1-2 ст.л.


Приготування:

Відваріть чи приготуйте на пару броколі або цвітну капусту. Подрібніть на менші суцвіття
Збийте у великій ємності нутове борошно, сіль, часник і воду. Відкладіть в сторону.
Нагрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Змочіть суцвіття в клярі з нутовим борошном і потім відразу смажте.

Смажте протягом 2 хв, потім переверніть і готуйте ще 2 хв. до золотистого кольору.

Смачного!

Найкраще готувати у першій половині дня.


Зелений борщ с кропивою

Зеленый борщ с крапивой

Інгредієнти:

1. Овочевий бульйон або вода —  1,5 л;

2. Молода кропива — 300 г.;

3. Молода капуста — ½ качана;

4. Зелений солодкий перець — 1 шт.;

5. Зелена цибуля — 100 г.;

6. Петрушка — 50 г.;

7. Часник — 1 ст.л.;

8. Кокосове масло — 1 ст.л.;

9. Сіль морська — ½ ч.л.;

10. Мелений чорний перець — за смаком;

11. Йогурт густий (для подачі, за бажанням) — 2 ст.л.


Приготування:

Порубайте кропиву, видаляючи жорсткі стебла. Тонко наріжте молоду капусту, потім наріжте поперек шматочками 2-3 см. Зелений перець очистіть і наріжте тонкою соломкою. Дрібно наріжте зелену цибулю та петрушку.

У каструлі з товстим дном розтопіть масло, покладіть зелений перець і обсмажуйте 5 хв. Додайте ще ложку масла і покладіть часник. Обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хв. Покладіть в каструлю всі інгредієнти крім цибулі та петрушки, залийте бульйоном або водою, посоліть і поперчіть, доведіть до кипіння і варіть 10 хв. За 2 хв перед виключеням вогню додайте цибулю та петрушку.

Подавайте гарячим з йогуртом.
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.