Петрушка (корінь)
Петрушка (корінь)

Петрушка (корінь)


30 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Петрушка (корінь); Україна
на 100 г: білків - 22.4, жирів - 4.4, вуглеводів - 21.2. Калорійність - 276 Ккал.
12 місяців

  • Серед прянощів петрушка сушена займає одне з провідних місць;
  • Вона допоможе відновити зір, зміцнити імунітет, продовжити молодість, а також схуднути й оздоровитися;
  • Пряно-горіховий аромат петрушки, її приємний смак з легкою гіркуватістю відмінно поєднуються зі свіжими та приготованими овочами; 
  • Часто з петрушки готують відвари, що поліпшують мозкову активність і допомагають у вирішенні деяких сексуальних проблем;
  • Для досягнення потрібного ефекту відвар з петрушки слід приймати регулярно;
  • Маски та тоніки для шкіри з петрушки ефективно живлять і тонізують шкіру, проводять профілактику старіння.
__________________________________________________________________________


- У петрушці міститься багато корисних речовин, таких як фосфор, калій, селен, вітаміни групи В, аскорбінова кислота (вітамін С), вміст якого набагато вищий, ніж у лимоні;


- Петрушку рекомендують людям, які мають проблеми з яснами і травленням;


- Петрушка зміцнює імунну систему та сприяє нормалізації обміну речовин організму;


- Корисні властивості петрушки допомагають при депресії, сприяють відновленню сил та енергії;


- Також петрушку варто вживати людям, що страждають виразкою шлунка, гастритами й анорексією;


- Чоловіки з допомогою петрушки можуть боротися із симптомами похмілля, а завдяки тому, що петрушка вкрай потужний афродизіяк, вона приводить в норму потенцію і нормалізує статевий потяг.


- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильного нагрівання. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це збереже їх від змішування з ароматами і від попадання вологи;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

__________________________________________________________________________

 
Дізнайтесь більше про петрушку: uk.wikipedia.org  


Стаття від "Смак Життя"Прянощі - це природні ліки

Грибний суп-пюре з селерою і картоплею

Інгредіенти:

  1. Вода — 1 л.;

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Гриби — 300 г.;

  4. Морква — 2 ст.л.;

  5. Картопля (топінамбур або батат) — 2 шт.;

  6. Селера — 50 г.;

  7. Петрушка (корінь) — 20 г.;

  8. Кокосова олія — 3 ст.л.;

  9. Сіль — за смаком.

Приготування:

  1. Зваріть грибний бульйон (1 л.). Гриби вийміть і поріжте. Цибулю подрібніть і потушіть в олії. У бульйон покладіть цибулю, моркву, селеру, петрушку, порізану картоплю. Після закипання посоліть.

  2. Варіть до готовності овочів. Після цього все подрібніть в блендері.

  3. Можете додати 1 ст.л. рисового або нутового борошна для густоти. Покладіть гриби і доведіть до кипіння.

Готово.


Найкраще готувати цей суп на обід.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.