Масло какао
Масло какаоМасло какаоМасло какао

Масло какао


49 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Закінчується
Какао-масло / Favorich Cacao LLC / Малайзія.
на 100 г: білки - 0 г, жири - 89,9 г, вуглеводи - 0 г. Калорійність - 899 Ккал.
12 місяців

Що таке КАКАО-МАСЛО? Як його використовувати?

  • Масло какао – жир, який отримують методом пресування зерен плодів шоколадного дерева. Має приємний шоколадний аромат;
  • Какао-масло активно використовується в кулінарії, як замінник звичайного масла та олії при виготовленні солодощів та десертів. Також його додають у молоко для покращення смаку;
  • Ще його використовують для масажу, замість кремів або разом із ними.

Чому КАКАО-МАСЛО - це класний продукт?

  • Какао-масло - незамінний компонент для приготування натурального домашнього шоколаду.
  • Масло какао є одним із найефективніших способів лікування кашлю;
  • Воно стимулює імунну систему завдяки антиоксидантам;
  • Змащуйте маслом какао губи та шкіру, адже воно має протизапальну та ранозагоювальну дію;

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів;
  • Не варто зловживати какао-маслом при безсонні та зайвій вазі.


Детальніше
  • Масло какао використовується, як компонент для виготовлення солодощів, а також в косметичній та фармацевтичній галузях;
  • Вживання масла какао допоможе знизити рівень холестерину;
  • Використовуйте масло какао при масажі для розслаблення м’язів;
  • Масло какао також використовується при алергіях, для лікування слизових оболонок та профілактики ОРВІ;
  • Регулярне вживання масла какао зменшує ризик виникнення ракових захворювань в 5 разів;
  • Масло какао може тривалий час зберігатися при кімнатній температурі й не гіркнути.

Використання в косметології:
  • В косметології масло какао використовують для виготовлення кремів, мила, бальзамів для губ;
  • Ви можете в домашніх умовах використовувати масло какао для будь-яких косметичних цілей;
  • Масло какао допоможе розгладити зморшки, відновити пружність та еластичність шкіри, зменшити вугрові та алергічні висипання;
  • Візьміть шматочок масла какао і прикладіть до шкіри. Коли воно почне танути - масажними рухами змащуйте шкіру. Використовуйте замість нічного крему;
  • Масло какао подовжує термін зберігання косметичних засобів.

Корисний шоколад без шкідливих інгредієнтів? Елементарно!
  • Розтопіть 10 г какао масла з 50 г какао тертого, додайте мед, горіхи, сухофрукти, розлийте у формочки та залиште в холодильнику на кілька годин - і ви отримаєте справжній корисний шоколад.

Більше про какао-масло читайте ТУТ.


Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

  Карамельно-кокосові пряники



Інгредієнти:

  1. Вівсяні пластівці — ⅔ склянки;

  2. Кеш’ю — ⅔ склянки;

  3. Фініки — ⅔ склянки;

  4. Гімалайська сіль — ⅛ ч.л.

Для глазурі:

  1. Какао-масло або кокосова олія — 2 ст.л.;

  2. Кленовий (агави) сироп — 2 ст.л.;

  3. Ванілін — ⅛ ч.л.

Приготування:

1. Спершу замочіть фініки на 15 хв у теплій воді, промийте і очистіть від кісточок.

2. Для тіста змішайте всі інгредієнти в кухонному комбайні до утворення густого, вологого тіста.

3. Сформуйте з тіста кульки, помістіть в морозилку до затвердіння, приблизно на 20 хвилин.

4. Для глазурі розтопіть какао-масло на слабкому вогні, вимкніть вогонь. Додайте сироп і ваніль.

5. Через кілька секунд консистенція стане карамельною.

6. Опустіть кульки в глазур так, щоб вони були повністю покритими.

7. Помістіть назад в морозилку до затвердіння глазурі.

8. Знову опустіть в глазур і поверніть в холодильник, виконайте це кілька разів.

Зберігати пряники можна в холодильнику протягом тижня.

Смачного!                                                                      


                                                                       Сироїдні цукерки «Баунті»


Інгредієнти:


1. Кокосова стружка120 г.;
2. Масло какао15 г. для начинки і 30-40 г. для глазурі;
3. Мед – 2 ст.л. для начинки і 4 ч.л. для глазурі;
4. Какао-боби або какао-порошок50 г.;
5. Ваніль – за смаком.
 
Спосіб приготування:


1.     Перемелюємо не дуже дрібно 2/3 кокосової стружки, 1/3 залишаємо цілою.
2.     Додаємо мед, добре перемішуємо.
3.     На водяній бані розтоплюємо масло какао, додаємо до кокосової стружки та меду і перемішуємо.
4.     Ліпимо з маси цукерки.
5.     Залишаємо цукерки  у холодильнику застигати.
6.     Для глазурі розтоплюємо масло какао на водяній бані, додаємо молоті какао-боби чи какао-порошок, перемішуємо.
7.     Додаємо мед і ваніль, перемішуємо, консистенція має вийти не водянистою і достатньою густою, аби не стікати з цукерок. Якщо вона вийшла дуже густою, можна додати трохи масла какао.
8.     Тримаємо глазур на водяній бані, перемішуємо і занурюємо по одній цукерки.
9.     Цукерки викладаємо на силіконовий килимок або тарілку, покриту харчовою плівкою. Аби цукерки вийшли глянцевими, потрібно залишити їх застигати при кімнатній температурі. У холодильнику, якщо їх не накривати, цукерки стануть матовими.


Смачного! 


Домашній молочний шоколад

Інгредієнти:

3. Мед - 4-5 ч.л.;
4. Сухе молоко - 2 ч.л.;
5. Ваніль, мигдаль, кориця - до смаку за бажанням.

Спосіб приготування:

1. На водяній бані розтопити какао масло і какао терте, розмішати
2. Додати сухе молоко і мед, ще раз добре розмішати
3. Налити в формочки та залишити застигати

Смачний, корисний шоколад готовий :)
Написати відгук
Відгуки про товар (29)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів