Кероб сушений
Кероб сушенийКероб сушенийКероб сушений

Кероб сушений


18 грн/ 100 г
100 г250 г500 г
+ -
Є в наявності
Порошок зі стручків ріжкового дерева / Іспанія.
на 100г: білки - 4,62 г, жири -0,65 г, вуглеводи - 49,08 г, харчові волокна - 39,8 г. Калорійність - 222 ккал.
6 місяців

Що таке КЕРОБ? Як його використовувати?

  • Кероб необсмажений -  солодкий порошок, що замінить какао і допоможе скоротити вживання цукру;
  • Аромат керобу схожий на какао, а смак, на відміну від какао, не гіркий, а солодкий;
  • Використовують як і какао - для приготування шоколаду, шоколадних цукерок, глазурі, печива, гарячого шоколаду, напоїв і коктейлів.

Чому КЕРОБ - це класний продукт?

  • В керобі міститься більше кальцію, ніж в молочних продуктах, тому його споживання здатне покращити стан кісток, волосся і зубів;
  • Не містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді і можуть викликати алергію;
  • Не піддавався термічній обробці, тому збережено увесь спектр корисних речовин;
  • Підвищений вміст натуральних харчових волокон сприятливо вплине на мікрофлору кишківника та виведе токсини.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості.


Детальніше

  • Кероб необсмажений – порошок із сушених стручків ріжкового дерева, що є натуральним і здоровим замінником какао-порошка;
  • Високий вміст вуглеводів надасть бадьорості організму;
  • На відміну від шоколаду, не містить кофеїну, що викликає підвищену збудливість;
  • Не викликає залежності.

Шукаєте альтернативу шкідливому магазинному шоколаду? Кероб - саме те, що Вам потрібно!


Просто розплавте на водяній бані какао-масло та кероб у співвідношенні 1:1, остудіть, залийте у форму і отримаєте корисний ШОКОЛАД.


Більше про кероб читайте ТУТ.


Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Керобовий пудинг

Інгредієнти:

  1. Тофу класичне — 300г;

  2. Соєве молоко класичне — ½ склянки;

  3. Банан — 2 шт;

  4. Фініки — 15 шт;

  5. Кероб — 3 ст.л.

  6. Ванілін — на кінчику ножа;

  7. Горіхи — для подачі.

Приготування:

1. Покладіть всі інгредієнти, окрім горішків в чашу блендера та збийте до однорідної маси.
2. Розлити по склянках та прикрасьте горішками.
3. Готово.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.


Кава з керобу
Інгредієнти:


1. Кероб – 2 ч.л.
2. Вода або горіхове/соєве молоко– 1 склянка;
3. Мед – 4 ч. л.
4. Прянощі (кориця, ваніль) – за смаком.
 
Спосіб приготування:


1. Кероб змішуємо з медом.
2. Додаємо гарячу воду або молоко і добре перемішуємо. Залишаємо настоюватися 10 хв.

3. Напій готовий!
 


Написати відгук
Відгуки про товар (23)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів