Какао терте (гіркий шоколад)
Какао терте (гіркий шоколад)Какао терте (гіркий шоколад)

Какао терте (гіркий шоколад)


30 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Є в наявності
Какао терте / Cargill, Нідерланди.
на 100 г: білки - 13,5 г, жири - 54 г, вуглеводи - 17,8 г. Калорійність - 607 Ккал.
6 місяців

Що таке КАКАО ТЕРТЕ? Як його використовувати?

  • Какао терте – це продукт, який отримують у результаті перемелювання какао-бобів. Має колір шоколаду і гіркий смак;
  • Какао терте можна додавати до випічки, салатів, каш, готувати гарячі напої та звісно, - шоколад;
  • Какао терте широко використовується в косметології. Шоколадні маски, ванни та масажі омолоджують шкіру та роблять її гладенькою та шовковистою.

Чому КАКАО ТЕРТЕ - це класний продукт?

  • Терте какао - антиоксидант, який допоможе покращити настрій та зберегти молодість і красу;
  • Регулярне вживання тертого какао покращує колір шкіри, стан нігтів та  волосся; 
  • Також терте какао – це джерело магнію, вітаміну B2, PP, заліза, цинку, марганцю, калію, фосфору.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів.

Детальніше

  • Вживання тертого какао - це профілактика серцево-судинних захворювань;
  • Какао допоможе знизити тиск та покращити прилив крові до мозку та кінцівок;
  • Терте какао допоможе нормалізувати гормональний фон у жінок;
  • Для відновлення сил після спортивних тренувань рекомендовано вживати терте какао; 
  • Вживання тертого какао є дуже корисним для роботи головного мозку. Антиоксидант флаванол покращує кровообіг у мозку.


Як приготувати смачний та корисний шоколад вдома?


Розтопіть на водяній парі терте какао, какао масло, додайте мед, горіхи, родзинки, залийте у формочки та залиште на кілька годин у холодильнику. Завдяки таким простим крокам Ви зможете отримати справжній шоколад;

Підходить для  вагітних жінок, спортсменів, людей із серцево-судинними захворюваннями, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

     Горіхові цукерки


Інгредієнти:


1. Какао терте – 125 г.;
2. Масло какао – 75 г.;
3. Мед – 2-3 ст.л.;
4. Ваніль, кориця, мускатний горіх – за смаком;
5. Грецький горіх, кеш’ю, арахіс, фундук – по 1/4 склянки кожного виду горіхів.


Спосіб приготування:
1.     В силіконові форми для цукерок кладемо горіхи.
2.     На водяній бані розтоплюємо масло какао, підтримуємо слабкий вогонь.
3.     Додаємо терте какао і розтоплюємо його.
4.     Додаємо мед і спеції, перемішуємо.
5.     Заливаємо горіхи гарячим шоколадом і залишаємо застигати у холодильнику на 3-5 годин.
 
 
                                                             Чорнослив з горіхом в домашньому шоколаді


Інгредієнти:


1. Масло какао – 50 г.;
2. Какао терте – 100 г.;
3. Мед – 2 ст.л.;
4. Горіхи, чорнослив – за кількістю цукерок;
5. Стручок ванілі – за бажанням.
 
Спосіб приготування:


  1.Чорнослив миємо, висушуємо, горіхи ріжемо на шматки.
  2. Вкладаємо горіх у чорнослив і по можливості «закриваємо» чорнослив, аби горіх не випав.
  3.На водяній бані розтоплюємо масло какао. На цьому етапі можна покласти і стручок ванілі.
   4. Всипаємо у розтоплене масло какао порізане какао терте і добре розмішуємо масу до повного розтоплення.
   5. Додаємо мед.
   6. У заздалегідь підготовані форми вливаємо трохи шоколаду і викладаємо поверх нього чорнослив. Зверху заливаємо шоколадом. Або попередньо охолоджуємо чорнослив у морозильнику (20-30 хв.), нанизуємо на зубочистку і обливаємо теплим шоколадом. На холодному сухофрукті шоколад швидко схоплюється і застигає

   7. Кладемо цукерки застигати у холодильник мінімум на 2 години.


Смачного! 

Написати відгук
Відгуки про товар (16)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.