Какао-боби сирі
Какао-боби сиріКакао-боби сиріКакао-боби сирі

Какао-боби сирі


31 грн/ 100 г
100 г250 г
+ -
Закінчується
Какао-боби цілі сирі / Зх Африка: Кот- д’Івуар і Гана.
на 100 г продукту: білки–12,8 г, жири-53,2 г, вуглеводи-12,4 г. Калорійність – 565 Ккал.
6 місяців

Що таке КАКАО-БОБИ? Як їх вживати?

  • Какао-боби – це плоди шоколадного дерева, основний компонент шоколаду;
  • Також - це готові цукерки, виготовлені  природою без втручання людей;
  • Какао-боби трішки гіркі, проте це смак справжнього шоколаду;
  • Розмеліть какао-боби в кавомолці, залийте теплою водою, додайте мед – і корисна альтернатива кави готова!

Чому КАКАО-БОБИ - це класний продукт?

  • Какао-боби сприяють схудненню;
  • Це природний антидепресант. Вони допомагають боротися зі стресом та втомою;
  • Якщо у Вас з'явилось шалене бажання з’їсти плитку шоколаду, то 2-3 какао-боби втамують його.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів;
  • Не рекомендовано вживати більше 10-15 г. какао-бобів на день.

Детальніше
  • Занурте 2-3 какао-боби у мед і насолоджуйтесь чудовим смаком;
  • Завдяки вживанню какао-бобів знижується ризик захворювання раком;
  • Нормалізують рівень холестерину в крові та понижують тиск;
  • Какао-боби допомагають підвищити активність мозку вдень та борються з безсонням вночі.

Більше про какао-боби читайте ТУТ.

Або на нашому сайті  у статті - Натуральне джерело щастя – сирі какао-боби


Підходить для спортсменів, вагітних жінок, діабетиків, охочих схуднути, та всіх, хто прагне здорово харчуватися.


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Печиво з какао бобами

Інгредієнти:

  1. Грецький горіх — ¾ склянки;

  2. Насіння соняшника — ¾ склянки;

  3. Какао-порошок — 4 ст.л.;

  4. Какао-боби — ⅛ склянки;

  5. Фініки свіжі — 14 шт;

  6. Кокосова олія — 1 ½ ч.л. (розтоплена).

Приготування:

1. Помістіть всі інгредієнти в кухонний комбайн і подрібніть до утворення консистенції тіста.

2. Сформуйте печиво довільної форми.

3. Помістіть печиво у холодильник принаймні на дві години перед подачею.

4. Печиво можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику протягом тижня.

Смачного!

Найкраще смакувати  в першій половині дня.

 

 

Сироїдний шоколад
 
ІНГРЕДІЄНТИ на 4 стограмові шоколадні плитки:


1. Какао-масло - 100 г.

2. Сирі очищені какао-боби - 100 г.

3. Сирий виноградний цукор, сироп агави або мед - 60-90 г.

4. Мелений фундук, цільний мигдаль -70-100 г.

5. Родзинки та інші сухофрукти - за смаком.

6. Порошок ванілі  - 0,5-1 ч.л. або вміст 3-4х. стручків ванілі.

 

 
ПРИГОТУВАННЯ
 
1. Розплавити какао-масло на водяній бані при температурі не вище 40С. Плавиться какао-масло довго, тому краще нарізати його маленькими шматочками і поставити плавити заздалегідь.
 
2. Змолоти сирі очищених какао-боби в кавомолці або в блендері. Чим дрібніше змелені боби, тим більш ніжним і однорідним вийде шоколад. Молоти бажано на маленькій швидкості, інакше какао-боби починають виділяти масло і склеюватися в тверді шматочки.
 
3. Засипати розмелені  какао-боби в розплавлене какао-масло і ретельно перемішати, підігріваючи на водяній бані. Маса повинна вийти досить  однорідна.
 
4. Додати сирий виноградний цукор або сироп агави (можна мед), ретельно перемішати. Якщо шоколад потрібен гіркий, то підсолоджується менше, якщо солодкий - то більше. 


5. Додати за смаком сирі мелені або цілі горіхи, родзинки або інші сухофрукти. Якщо шоколад хочете з'їсти відразу, то в якості начинки можна покласти свіжі фрукти, наприклад, нарізаний шматочками банан. Сирий шоколад розлити по формах для шоколаду або цукерок. Краще використовувати силіконові або пластикові форми, з яких буде легко витягти шоколад після застигання. Ми рекомендуємо використовувати великі і маленькі форми для шоколадних плиток.
Наповнені форми поставити в холодильник для застигання на 2-4 години.


Для отримання ванільного сироїдного шоколаду, можна додати змелену ваніль з розрахунку 1 г ванілі на 100 г шоколаду. Можна використовувати сиру органічну ваніль в стручках - просто розрізати її ножем уздовж, вишкребти насіння і їх додати в шоколад. Краще використовувати сиру ваніль в порошку. 


 
Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (17)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.