Пшениця (органічна)
Пшениця (органічна)

Пшениця (органічна)


39 грн/ 600 г
600 г Є в наявності

- +
Пшениця / Україна
на 100 г: 14 г білків, 2 г жирів, 71 г вуглеводів, 10 г харчових волокон. Калорійність - 360 Ккал
6 місяців

Чим особлива ПШЕНИЦЯ?

  • Органічна пшениця – ідеальна для пророщування;
  • Має загальнозміцнюючу, протизапальну, заспокійливу та судинорозширюючу дії;
  • Попереджає перетворення цукрів в жири, що є важливо для нормалізації ваги;
  • Клітковина, що міститься в зернах, стимулює функції кишечника та поглинає шкідливі речовини.

Як використовувати ПШЕНИЦЮ?

  • Зерна пшениці використовують для пророщення, виготовляють борошно, крупи, пластівці, висівки, готують лікувальні відвари і настоянки;
  • Проростити просто: у скляному посуді залийте 1-2 ст. л. пшениці водою на ніч, промийте, злийте воду, залиште її вологою на день, ввечері промийте і залиште пшеницю на ніч -  вранці матимете готові пшеничні проростки;
  • Додайте до пророщеної пшениці 1 ст. л. меду, декілька ложок шроту на Ваш смак, теплу воду - і поживна каша готова!
  • Пророщену пшеницю на перших етапах рекомендується вживати не більше 2-3 ст. л. на день, тому що проростки мають функцію «мітли», яка активно очищує організм від шлаків та токсинів. Згодом можна збільшувати кількість.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Пшениця органічна  — зерно чистого виробництва, вирощена в господарствах згідно норм органічного землеробства;
  • Активізує розумову діяльність, укріплює нервову систему, очищує нирки і сечовий міхур, знижує рівень цукру в крові, сприяє засвоєнню білка;
  • Пшеничний крохмаль забезпечує організм енергією;
  • Містить вітамін Е, який знижує рівень «поганого» холестерину, попереджає розвиток серцево-судинних захворювань;
  • Відвар зерен з медом лікує захворювання дихальних органів, кашель, застуду.




Підходить для харчування спортсменів, для ослаблених, для осіб з надлишковою вагою і для всіх тих, хто віддає перевагу здоровим продуктам.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Салат “Ранковий”

Інгредієнти:


  1. Проростки пшениці — 100 г;

  2. Банан — 1шт;

  3. Яблуко середнього розміру — 1 шт;

  4. Родзинки — 20 г;

  5. Грецький горіх або кокос — 30 г;

  6. Кориця — ½ ч.л.

Приготування:

1. Для пророщення зерна необхідно пшеницю замочити у чистій воді на 3-5 годин (на ніч). Потім злити воду, промити насіння і залишити трохи вологи на дні посудини. Прикрити нещільно посудину кришкою чи тканиною. Відкласти пшеницю у тепле темне місце допоки не з’являться корінці довжиною 3-4 мм. Поки насіння проростає промивати його 2 рази на день. Готові проростки зберігати до 5 діб в холодильнику, промиваючи їх раз в день.


2. Для приготування салату замочити попередньо родзинки у теплій воді на 15-20 хв.

3. Нарізати банан та яблуко на довільні шматочки. Змішати всі інгредієнти в мисці, посипати корицею. Готово :)

Смачного!

Найкраще вживати зранку та після тренувань.


Відвар із зерен пшениці

0,5 скл пшениці
5 скл води


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Пшеницю добре промити, залити водою, кип`ятити 5 хвилин.
2.      Витримати 24 години із закритою кришкою, процідити.
3.      Приймати по 0,5 склянки після їжі.
 

Настоянка з зерен пшениці


1 ст.л. пшениці
1 скл. води


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Пшеницю промити,  скип`ятити 1 склянку води.
2.      Залити окропом зерна пшениці
3.      Настояти в закритому посуді 2 години
4.      Прокип`ятити протягом 15 хвилин, процідити.
 

Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.