Овес (органічний)
43 грн/ 650 г
650 г
Є в наявності
Овес голонасінний / Україна.
на 100г. : білки - 10 г, жири - 6,2 г, вуглеводи - 55,1 г. Калорійність - 316 Ккал.
6 місяців
- Овес -
ідеальний компонент для дієтичного харчування;
- Допомагає позбутися
зайвих ненависних кілограмів;
- Варіть овес, готуйте з
нього суп, тушкуйте з овочами, пророщуйте – це чудово урізноманітнить ваш
раціон;
- Овес дуже смачний та
чудово поєднується з усіма соусами та овочами;
- Овес активно
використовують в косметології – попереджує старіння та покращує стан шкіри і
нігтів;
- У вівсі БУДЕ попадатися лушпиння. Якщо на Ваш погляд лушпиння дуже багато - рекомендуємо промивати або перебирати овес перед приготуванням. У воді лушпиння підійметься та його буде легко відділити;
- Якщо ж Ви віддаєте перевагу лише очищеному вівсу - то даний сорт Вам може не підійти;
_______________________________________________________________________
- Для отримання проростків замочіть 3 ст.л. вівса у воді на всю ніч, вранці злийте воду та залиште овес у посудині, протягом дня промийте овес двічі, а вже наступного ранку ви зможете поласувати проростками;
- Додайте родзинок, меду чи розітріть банан, перемішайте з
проростками – отримайте смачний сніданок за 5хв.;
- Вживання вівса допоможе вилікувати анемію, додати сил та
активності;
- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
_________________________________________________________________________________________
Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям,
спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою
вагою, захворюваннями ШКТ та печінки. Рекомендується для профілактики
ракових захворювань.
Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !
Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.
Харчова цінність на 100г: білки – 10г, жири – 6,2г, вуглеводи – 55,1г. Енергетична цінність: 316 Ккал.
Більше
про овес у Вікіпедії: http://goo.gl/TulSGu
Відвар з вівса
2 скл зерен вівса6 склянок води
ПРИГОТУВАННЯ:
1.
Зерна вівса попередньо промити, залити гарячою водою
2.
Поставити
на невеликий вогонь, і варити 2-3 хвилини.
3.
Зняти
з вогню, настояти 30 хвилин.
4.
Готовий
відвар процідити і вживати в їжу.
Вівсяним відваром лікують захворювань
шлунково-кишкового тракту, перевтоми, порушення сну, також відвар поліпшує
опірність організму, очищає кров і печінку. Вживати за півгодини до прийому їжі бажано 3 рази на добу, пити протягом 60 днів, потім перерва 30 днів і знову повторити прийом ще на 60 днів.
Квас з вівса500 г вівсяних
зерен
3 л гарячої
води
1 ст л меду
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Вівсяні зерна добре промити і залити 3 л гарячої води.
2. Додати до рідини 1 ст.л. меду.
3. Настоювати 2-3 дні в теплому місці.
4. На третій день квас готовий, процідити і
поставити в холодильник.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.