Овес (органічний)
Овес (органічний)

Овес (органічний)


29 грн/ 650 г
650 г
+ -
Є в наявності
Овес голонасінний / Україна
6 місяців

  • Овес -  ідеальний компонент для дієтичного харчування;
  • Допомагає позбутися зайвих ненависних кілограмів;
  • Варіть овес, готуйте з нього суп, тушкуйте з овочами, пророщуйте – це чудово урізноманітнить ваш раціон;
  • Овес дуже смачний та чудово поєднується з усіма соусами та овочами;
  • Овес активно використовують в косметології – попереджує старіння та покращує стан шкіри і нігтів;
  • У вівсі БУДЕ попадатися лушпиння. Якщо на Ваш погляд лушпиння дуже багато - рекомендуємо промивати або перебирати овес перед приготуванням. У воді лушпиння підійметься та його буде легко відділити;
  • Якщо ж Ви віддаєте перевагу лише очищеному вівсу - то даний сорт Вам може не підійти;

_______________________________________________________________________


- Для отримання проростків замочіть 3 ст.л. вівса у воді на всю ніч, вранці злийте воду та залиште овес у посудині, протягом дня промийте овес двічі, а вже наступного ранку ви зможете поласувати проростками;


- Додайте родзинок, меду чи розітріть банан, перемішайте з проростками – отримайте смачний сніданок за 5хв.;


- Вживання вівса допоможе вилікувати анемію, додати сил та активності;


- Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

_________________________________________________________________________________________

 

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ та печінки. Рекомендується для профілактики ракових захворювань.


Обов'язково регулярно прибирайте в кухні з використанням оцту, мильних горіхів, розчином оцту, соди + кілька крапель ефірної олії лаванди. Тара для продуктів повинна бути чиста та суха !

Ці прості правила допоможуть вберегти Ваші продукти від шкідників.

Харчова цінність  на 100г: білки – 10г, жири – 6,2г, вуглеводи – 55,1г. Енергетична цінність: 316 Ккал.


Більше про овес у Вікіпедії: http://goo.gl/TulSGu 

Відвар з вівса

2 скл зерен вівса
6 склянок води 


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Зерна вівса попередньо промити, залити гарячою водою 
2.      Поставити на невеликий вогонь, і варити 2-3 хвилини. 
3.      Зняти з вогню, настояти 30 хвилин.
4.       Готовий відвар процідити і вживати в їжу
Вівсяним відваром лікують захворювань шлунково-кишкового тракту, перевтоми, порушення сну, також відвар поліпшує опірність організму, очищає кров і печінку. Вживати за півгодини до прийому їжі бажано 3 рази на добу, пити протягом 60 днів, потім перерва 30 днів і знову повторити прийом ще на 60 днів. 


Квас з вівса
500 г вівсяних зерен
3 л гарячої води
1 ст л меду


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Вівсяні зерна добре промити і залити 3 л гарячої води. 
2. Додати до рідини 1 ст.л. меду.
3. Настоювати 2-3 дні в теплому місці. 
4. На третій день квас готовий, процідити і поставити в холодильник.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.