Овес (органічний)
Овес (органічний)

Овес (органічний)


43 грн/ 600 г
600 г Є в наявності

- +
Овес голонасінний / Україна.
на 100г. : білки - 10 г, жири - 6,2 г, вуглеводи - 55,1 г. Калорійність - 316 Ккал.
6 місяців

Чим особливий ОВЕС?

  • Овес -  ідеальний компонент для дієтичного харчування;
  • Допомагає позбутися зайвих ненависних кілограмів;
  • Вживання вівса допоможе вилікувати анемію, додає сил та активності.

Як використовувати ОВЕС?

  • Овес дуже смачний та чудово поєднується з усіма соусами та овочами;
  • Варіть овес, готуйте з нього супи, тушкуйте з овочами, пророщуйте – це чудово урізноманітнить ваш раціон;
  • Для отримання проростків замочіть 3 ст.л. вівса у воді на всю ніч, вранці злийте воду та залиште овес у посудині, протягом дня промийте овес двічі, а вже наступного ранку ви зможете поласувати проростками;
  • До проростків додайте родзинок, меду чи розітріть банан – отримайте смачний сніданок за 5 хв.;
  • Також овес активно використовують в косметології – він попереджає старіння та покращує стан шкіри і нігтів.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • У вівсі БУДЕ попадатися лушпиння. Якщо на Ваш погляд лушпиння дуже багато - рекомендуємо промивати або перебирати овес перед приготуванням. У воді лушпиння підійметься та його буде легко відділити;
  • Якщо ж Ви віддаєте перевагу лише очищеному вівсу - то даний сорт Вам може не підійти.

Більше про овес читайте ТУТ.



Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ та печінки. Рекомендується для профілактики ракових захворювань.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Відвар з вівса

2 скл зерен вівса
6 склянок води 


ПРИГОТУВАННЯ:
1.      Зерна вівса попередньо промити, залити гарячою водою 
2.      Поставити на невеликий вогонь, і варити 2-3 хвилини. 
3.      Зняти з вогню, настояти 30 хвилин.
4.       Готовий відвар процідити і вживати в їжу


Вівсяним відваром лікують захворювань шлунково-кишкового тракту, перевтоми, порушення сну, також відвар поліпшує опірність організму, очищає кров і печінку. Вживати за півгодини до прийому їжі бажано 3 рази на добу, пити протягом 60 днів, потім перерва 30 днів і знову повторити прийом ще на 60 днів. 


Квас з вівса
500 г. вівсяних зерен
3 л. гарячої води
1 ст.л. меду


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Вівсяні зерна добре промити і залити 3 л. гарячої води. 
2. Додати до рідини 1 ст.л. меду.
3. Настоювати 2-3 дні в теплому місці. 
4. На третій день квас готовий, процідити і поставити в холодильник.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.