Грецький горіх
Грецький горіх

Грецький горіх


31 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Грецький горіх / Україна.
на 100гр. продукту: білків, г: 15.2, жирів, г: 65.2, вуглеводів, г: 7.0 . Калорійність - 654 Ккал.
6 місяців

В чому сила ГРЕЦЬКОГО горіха?

  • У горіхах, на відміну від інших плодових, ягідних і овочевих рослин, містяться всі необхідні для підтримки життя речовини;
  • Волоські (грецькі) горіхи - найкорисніший вид горіхів - їх необхідно включати в повсякденний раціон;
  • Вживання волоських горіхів сприяє нормалізації шлункової секреції, незалежно знижена вона або, навпаки, підвищена.
  • Корисні волоські горішки для людей, що займаються фізичними навантаженнями, тому що вони швидко відновлюють життєві сили.

Як вживати ГРЕЦЬКИЙ горіх?

  • Грецькі горіхи незамінні в кулінарії. Додавайте їх в каші, салати, соуси, десерти;
  • 3-4 горіха з ложкою меду – це не тільки корисна вечеря, а й засіб від головного болю, безсоння, склерозу;
  • Волоські горіхи потрібно ретельно і повільно пережовувати - тільки так вони краще засвоюються організмом. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендовано при екземі, псоріазі та запалення підшлункової залози.

Детальніше

  • Волоські горіхи можна рекомендувати при цукровому діабеті, оскільки в їх складі присутні марганець, цинк, що знижують рівень цукру;
  • У горіхах містяться багато речовини, які скорочують затвердіння артерій і допомагають зберегти їх еластичність;
  • За допомогою горіхів можна попередити і навіть вилікувати атеросклероз;
  • Плоди грецького горіха здатні зняти сильну нервову напругу. Для цього необхідно з'їдати по кілька ядер грецького горіха на день;
  • Волоські горіхи корисні при залізодефіцитній анемії, тому що в їх ядрах містяться: залізо, мідь, кобальт, цинк.

Більше про волоський (грецький) горіх читайте ТУТ.


Грецькі горіхи стануть відмінним доповненням до щоденного раціону спортсменів, людей фізичної праці та осіб, які слідкують за своїм харчуванням.



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Прогулянковий смаколик:


1. Сушені яблука – 2 склянки (можна додати ще пів склянки сушених груш);
2. Волоські горіхи лущені – 1 склянка;
3. Мелена кориця, мелена гвоздика – по 1/4 ч.л.;
4. Темний мед – 1-2 ст.л.


Приготування:
1. Сушені яблука і груші всипати в літрову банку і залити холодною кип’яченою водою. Залишити на 2-3 години. 

2. Горіхи помолоти, 1-2 столові ложки мелених горіхів відсипати окремо в тарілку. 

3. Відцідити яблука й груші (воду можна випити – вона стає дуже смачна!), перемолоти на м’ясорубці, всипати мелені горіхи, додати мед, корицю і гвоздику, старанно перемішати. 

4. Пластичну масу, що утворилася, розпластати  між силіконовими килимками чи листками пергаменту, тупим боком ножа розрізати на квадратики приблизно 2 на 2 см. 

5. Обсипати меленими горішками , щоб не злипалися і скласти в ємність, що щільно закривається. Дуже зручно брати на прогулянку як корисний перекус. 


Смачного


Хрумкі мюслі зі смаком куті:


Пшеничні пластівці – 2 склянки
Волоські горіхи лущені – 1 склянка
Родзинки – 1 склянка
Мак – пів склянки
Мед  – 2 столові ложки


Приготування:

1. Пів склянки волоських горіхів посікти не дуже дрібно і вимішати з пшеничними пластівцями і маком у глибокій мисці. 

2.  Пів склянки волоських горіхів, що залишились розтерти блендером або в ступці до однорідної пасти з медом, можна додати столову ложку холодної кип’яченої води якщо паста дуже густа. 

3. Влити пасту до сухої суміші і вимішати руками до утворення грудочок. 

4. Викласти на деко і розрівняти рівномірним шаром.

5.  Сушити у духовці при температурі 60 градусів півтори – дві години. Якщо шматочки позлипались, розламати. Можна їсти сухими або заливши молоком, йогуртом чи соком.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.