Бразильський горіх
Бразильський горіх

Бразильський горіх


75 грн/ 100 г
100 г
+ -
Є в наявності
Бразильський горіх / Болівія.
на 100г: білки - 14 г, жири - 66 г, вуглеводи 12 - г. Калорійність - 655 Ккал.
6 місяців

В чому сила БРАЗИЛЬСЬКОГО горіха?

  • Бразильський горіх -  висококалорійний екзотичний горіх, що містить велику кількість жирів, вітамінів та мікроелементів;
  • Він має протизапальні властивості, допомагає омолодити та відновити організм; 
  • Містить 65% жирів, тому 2-3 горіхи на день забезпечать організм добовою нормою жирів.

Як вживати БРАЗИЛЬСЬКИЙ горіх?

  • Можна вживати в їжу як цілими, так і дрібно порізаними. Чудово смакують горіхи  в овочевих стравах, в салатах, хлібі та печиві;
  • Оптимальна доза для дорослих 2-3 горіха в день, для діток - 1;
  • Бразильський горіх рекомендовано вживати при ангіні, артритах, схильності до утворення пухлин та для зміцнення імунітету.

Чого не варто?

  • Уникайте надмірного вживання бразильського горіха, тому що передозування селеном може викликати порушення психіки. Також горіх містить в невеликих кількостях радій і барій;
  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Бразильський горіх - хороше джерело кальцію, магнію, вітамінів А і В, селену. Усього 2 бразильських горіхи містять денну норму селену;
  • Вживання бразильського горіха допоможе подолати стрес та депресію; 
  • Бразильський горіх покращить метаболізм та сприятиме спаленню жирових відкладень;
  • Вживання бразильського горіха нормалізує цукор в крові та знизить ризик виникнення серцево-судинних захворювань, катаракти, атеросклерозу.

Більше про бразильський горіх читайте ТУТ.

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен. 


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Кускус з курагою, лимоном і бразильським горіхом


1. Оливкова олія - 2 ст.л.
2. Кус-кус - 200 г.

3. Посічена курага - 30 г.

4. Свіжа посічена петрушка - 2 ст.л.
5. Сік цитрини, сіль, мелений чорний перець
6. Гарячий овочевий розсіл - 300 мл..

7. Посічені бразильські горіхи - 30 г.

8. Свіжі листочки базиліку для прикраси.


Приготування:
1. Підігріти оливкову олію в глибокій пательні, додати кус-кус і старанно вимішати. 

2. Залишити на вогні, помішуючи на 2-3 хвилини. 

3. Додати решту складників і готувати на слабкому вогні періодично помішуючи, доки  кус-кус зм’якне.  Спушити виделкою. Подавати, прикрасивши листочками базиліку.


Сливово-шоколадний смаколик
30 грамів масла
Жменя сливок
2 столові ложки коричневого цукру
170 грамів чорного шоколаду
Жменя бразильських горіхів


Приготування:
1. Зі сливок витягнути кісточки, зняти шкірку і нарізати на четвертинки. 

2. Масло розтопити в маленькій пательні на середньому вогні, додати сливки і пасерувати, доки почнуть м’якнути, додати цукор і готувати доки цукор почне карамелізуватись. 

3. Розтопити на парі шоколад, вимішати з карамелізованими сливами і розкласти у горнятка, щедро посипати подрібненими бразильськими горіхами і охолодити перед подачею. 

Чудово смакує до кави.


Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Надіслати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.