Висівки жорнові зі спельти (відбірні)
Висівки жорнові зі спельти (відбірні)

Висівки жорнові зі спельти (відбірні)


16 грн/ 200 г
200 г Є в наявності

- +
Спельти висівки, ТМ "Зелений млин" / Виготовляється на східно-тірольських жорнових млинах, Green, Австрія
на 100 г: білки -15,6 г, жири - 4,3 г, вуглеводи – 64,5 г. Калорійність – 216 Ккал.
6 місяців

Що таке ЖОРНОВІ ВИСІВКИ ЗІ СПЕЛЬТИ (відбірні) та чим вони особливі?

  • Висівки - це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Це унікальний продукт, який зберігає близько 90% речовин, що містяться у зерні;
  • Не мають вираженого смаку та швидко тамують голод;
  • Висівки спельти – чудовий засіб для схуднення. Крім цього, вони очищують організм від шлаків;
  • Ці висівки багаті вітаміном В, який позитивно впливає на синтез гемоглобіну та обмін речовин.

Як використовувати ЖОРНОВІ ВИСІВКИ ЗІ СПЕЛЬТИ?

  • Висівки необхідно приймати разом з їжею, а не замість прийомів їжі;
  • Додавайте їх у салати, каші чи випічку і вдосконалюйте смакові якості Ваших страв;
  • Висівки обов’язково треба запивати водою. Вони розбухають та створюють відчуття ситості в шлунку, тим самим попереджують переїдання;
  • В день рекомендовано вживати не більше 3 ст. л. (30 г.) висівок;
  • Також висівки активно використовуються, як компонент  домашньої косметики.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендовано вживати при виразкових і запальних захворюваннях органів травлення.

Детальніше

  • Висівки спельти знижують рівень цукру в крові та виводять шкідливий холестерин;
  • Вони нормалізують мікрофлору кишечника, виводять токсини та допомагають при запорах;
  • А ще сприяють очищенню та відновленню функцій печінки, підшлункової залози та жовчного міхура.

Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ та печінки. Рекомендується для профілактики ракових захворювань.



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Фруктовий салат

Інгредієнти:


  1. Апельсин — 1 шт;

  2. Яблуко — 1 шт;

  3. Виноград — жменька ягід;

  4. Журавлина — 10 г;

  5. Грецький (або інші) горіхи — 10 г;

  6. Йогурт несолодкий — ½ склянки;

  7. Висівки спельти — 2 ч.л.;

  8. Мед — 1 ч.л.;

  9. Кориця — ½ ч.л.

Приготування:


1. Замочіть на 15-20 хв журавлину у теплій воді та промийте.
2. Горішки рекомендуємо попередньо замочувати на 6-8 годин та промивати.
3. Очистіть апельсин від шкірки. Наріжте довільно апельсин та яблуко.
4. Змішайте йогурт з висівками, корицею та медом.
5. Викладіть всі фрукти в миску, заправте йогуртом та посипте горішками і журавлиною.
Смакує охолодженим.
Смачного!

Вживайте у будь-який час протягом дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.