Жорнове житнє борошно
Жорнове житнє борошно

Жорнове житнє борошно


31 грн/ 900 г
900 г Під замовлення (1 доба)

- +
Жито / Виготовляється на східно-тірольських жорнових млинах, Green, Австрія.
на 100г. : білки - 9.0 г, жири - 1.0 г, вуглеводи - 73.0 г. Калорійність - 325 Ккал.
6 місяців

Чим особливе ЖОРНОВЕ ЖИТНЄ БОРОШНО?

  • Жорнове житнє борошно (цільнозернове, відбірне) – це зерна відбірного жита, розмелені за спеціальною технологією, яка зберігає зародок жита цілим;
  • Усі цінні речовини, які містяться в зародку, залишаються у борошні;
  • Це органічно чистий натуральний продукт, жито для цього борошна вирощене без використання хімічних добрив;
  • Вживання житнього борошна покращує регенерацію шкіри і волосся, що актуально при ранньому посивінні;
  • Найкорисніше, що є в житньому борошна - це клітковина, яка очищує кишківник і знижує рівень холестерину в крові.

Як використовувати ЖОРНОВЕ ЖИТНЄ БОРОШНО?

  • Чудово підходить для випічки хліба, печива та кексів;
  • Житнє борошно безцінне в догляді за шкірою та волоссям. Робіть із нього  маски для обличчя та тіла, використовуйте як натуральний сухий шампунь;
  • Борошно житнє цільнозернове (органік) наситить ваш організм корисними речовинами й елементами, а також додасть нового смаку вашій випічці.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • В житньому борошні у великій кількості містяться вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, кісткової тканини, а також для нормальної діяльності нервової системи;
  • Також воно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і допомагає омолодити організм;
  • Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів та антитіл.



Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Мафіни з вишнею


Інгредієнти:

  1. Борошно житнє — 1,7 скл.;

  2. Сіль — ½ ч.л.;

  3. Тростинний цукор — ¾ скл.;

  4. Кокосова олія — ¾ скл.;

  5. Яблучний оцет — 30 мл.;

  6. Розпушувач — ½ ч.л.;

  7. Заморожена чи свіжа вишня — 100 г.


Приготування

1. Змішайте сіль, цукор, масло і оцет.

2. Просійте борошно з розпушувачем. Замішайте тісто.

3. Вишню подрібніть ножем і додайте в отримане тісто.

4. Форми змастіть олією і випікайте 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!


Найкраще смакувати випічкою у першій половині дня.

Грибний жульєн


Інгредієнти:

  1. Гриби — 200 гр (можна використовувати будь-які: заморожені, консервовані, або свіжі)

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Борошно житнє — 2 ст.л.;

  4. Рослинне молоко — 200 мл. (наприклад, кокосове + рисове по 100 мл);

  5. Куркума — 1/2 ч.л.;

  6. Сіль, паприка, перець, орегано, чебрець або інші улюблені спеції — 1 ч.л.;

  7. Соєвий соус — 2 ст.л.


Приготування:
1. На сковорідці підсмажте цибулю, нарізану півкільцями на невеликій кількості води або рослинній олії ~ 5 хв., до м'якості.
2. Додайте дрібно нарізані гриби, готуйте під кришкою, періодично помішуючи. Якщо необхідно, додайте трохи води. Смажте до готовності і випаровування рідини.
3. Додайте сіль, перець, куркуму і добре перемішайте.
4. Додайте соєвий соус і готуйте ще близько 1 хв., а потім вимкніть вогонь.
5. Приготуйте соус. Підсмажте борошно на іншій сухій сковорідці, тобто без масла.

6. Періодично помішуйте і готуйте до злегка потемнілого кольору.
7. Додайте рослинне молоко і добре перемішайте, щоб суміш стала однорідною і готуйте, постійно помішуючи до густоти, близько 1-2 хв., потім додайте трохи солі.
8. Викладіть гриби в формочки або одну велику форму для духовки, залийте соусом, перемішайте і поставте в духовку запікатися при температурі 180° на 15 хв.
Готово.

Найкраще смакувати страву в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.