Борошно соєве
Борошно соєве

Борошно соєве


75 грн/ 900 г
900 г Є в наявності

- +
Соєве борошно/ Україна
на 100г: білки - 34,9г, жири - 17,3г, вуглеводи - 17,3г. Калорійність - 381 Ккал.
6 місяців

  • Соєве борошно - це рослинний високобілковий продукт, що отримується з насіння сої;
    • Соєве борошно містить близько 45% рослинних білків;
    • Якщо ви дотримуєтеся посту, зверніть увагу на сою — цей продукт рослинного походження, здатний замінити м’ясо і молоко;
    • Борошно соєве використовується у якості замінника яєць, із розрахунку 1 яйце= 2 ст.л. борошна+2 ст.л. води. 
    • А також як білкова добавка та розрихлювач до тіста всіх видів, соусів, супів, підлив.;
    ____________________________________________________________________________________

    - Соєве борошно - дієтичний продукт;


    - Вживання соєвого борошна пришвидшує метаболізм, знижує рівень холестерину та спалює жирові відкладення;


    - Соя допомагає виводити з організму радіонукліди і важкі метали;


    - Соєве борошно - чудова профілактика та лікування цукрового діабету;


    - Соя протипоказана при захворюваннях ендокринної системи;


    - Завдяки високому вмісту вітамінів В і Е, соя - відмінний антиоксидант;


    - Заборонено вживати соєве борошно на першому триместрі вагітності;


    - Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
    _________________________________________________________________________________________


    Дієтичний продукт. Підходить для діабетиків, для  сердечників,, спортсменів, вегетаріанців, осіб з ожирінням, і для всіх прихильників здорового харчування.




    Закуска Пакора

    Інгредієнти:


    1. Соєве борошно — 2 склянки;

    2. Рисове борошно — ¼ склянки;

    3. Вода — ½ - 1 склянка;

    4. Тонко нарізана цибуля — 2 склянки;

    5. Нарізаної зелені кінзи (або петрушки) — ¼ склянки (за бажанням);

    6. Карі — 1 ч.л.;

    7. Асафетида — ½ ч.л.;

    8. Перець чилі — 1 ч.л.;

    9. Кмин — ½ ч.л.;

    10. Сіль та перець —  за смаком.

    Приготування:


    Додайте до цибулі трохи солі та помніть, щоб вона розм’якла та пустила сік. Замішайте в мисці всі сухі інгредієнти. Додайте в миску цибулю та різану зелень і потрохи доливайте води та вимішуйте тісто. Тісто повинно вийти клейким, щоб не розсипалось. Дайте постояти тісту 5 хв. За той час нагрійте духовку до 180 градусів. Викладіть тісто ложкою на противень довільної форми, приблизно 5 см. Випікайте в режимі конвекції протягом 10-15 хв., до утворення скоринки. Готова закуска подається разом із улюбленими соусами.

    Смачного!

    Написати відгук
    Відгуки про товар (1)
    Написати відгук


    Надіслати відгук
    Дякуємо за ваш відгук!
    Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


    Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.