Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)
Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)

Борошно пшеничне власного виробництва (цільнозернове, органічне)


54 грн/ 900 г
900 г Є в наявності

- +
Пшениця / Україна (власного виробництва).
на 100г. : білки - 11.5 г, жири - 2.2 г, вуглеводи - 55.8 г. Калорійність - 298 Ккал
6 місяців


Чим особливе ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО власного виробництва (цільнозернове, органічне)?

  • Борошно цільнозернове пшеничне (органік) – це борошно грубого помелу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
  • Усі цінні речовини, які містяться в зародку, залишаються у борошні;
  • Це органічно чистий натуральний продукт, пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив;
  • У пшеничному цільнозерновому борошні містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишківника;
  • Воно сприяє нормалізації кількості кремнію в організмі, який відповідає за імунну систему.

Як використовувати ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО (цільнозернове, органічне)?

  • Борошно цільнозернове пшеничне (органік) – здорова альтернатива традиційному борошну і чудовий спосіб зробити свій раціон кориснішим;
  • Використовуйте для приготування здорової випічки – хліба, печива, крекерів, лавашів, запіканок тощо.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Пшеничне борошно з цільного зерна ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою і вагою;
  • Пшеничне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і омолоджує організм;
  • Великий вміст харчових волокон підтримує нормальні функції травної системи, в той час як вітаміни і цінні мінеральні речовини підтримують нервову систему та позитивно впливають на настрій;
  • Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів та антитіл.




Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.




 Крекери «5 насінин»


Інгредієнти:

1. Насіння гарбуза – 20 г

2. Насіння льону – 20 г

3. Кунжут – 15 г

4. Насіння соняшника – 35 г

5. Мак – 10 г

6. Вода – 100 мл

7. Борошно цільнозернове пшеничне – 50 г

8. Сіль морська – дрібка

9. Рослинна олія (кокосова або інша) – 1ст. л.


Приготування:

  1. Змішайте усі види насіння.

  2. Додаємо воду, борошно, сіль і олію.

  3. Замісіть тісто, воно буде трохи липнути до рук.

  4. Викладіть тісто на одну половину паперу для випічки, іншою половиною накрийте тісто.

  5. Розкачуємо пласт товщиною 3 мм. Знімаємо верхній шар паперу. Нарізаємо тісто на прямокутники або квадрати.

  6. Викладаємо разом з папером на деко.

  7. Випікаємо при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Смачного!


 

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.