Борошно з твердих сортів пшениці
Борошно з твердих сортів пшениці

Борошно з твердих сортів пшениці


38 грн/ 900 г
900 г Є в наявності

- +
Пшениця / Україна.
на 100г. : білки - 11.5 г, жири - 2.2 г, вуглеводи - 55.8 г. Калорійність - 298 Ккал.
6 місяців

Чим особливе БОРОШНО З ТВЕРДИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ?

  • Борошно з твердих сортів пшениці – це борошно грубого помелу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
  • Усі цінні речовини, які містяться в зародку, залишаються у борошні;
  • Це органічно чистий натуральний продукт, пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив;
  • У пшеничному борошні з твердих сортів пшениці містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишківника;
  • Воно сприяє нормалізації кількості кремнію в організмі, який відповідає за імунну систему.

Як використовувати БОРОШНО З ТВЕРДИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ?

  • Борошно з твердих сортів пшениці – здорова альтернатива традиційному борошну і чудовий спосіб зробити свій раціон кориснішим;
  • Використовуйте для приготування здорової випічки – хліба, печива, крекерів, лавашів, запіканок тощо.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Пшеничне борошно з цільного зерна ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою і вагою;
  • Пшеничне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і омолоджує організм;
  • Великий вміст харчових волокон підтримує нормальні функції травної системи, в той час як вітаміни і цінні мінеральні речовини підтримують нервову систему та позитивно впливають на настрій;
  • Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів та антитіл.




Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за здоров’ям та красою, а також діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями та  зайвою вагою.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Лимонне печиво


Інгредієнти:

  1. Борошно з твердих сортів пшениці — 300 г.;

  2. Коричневий цукор — 150 г.;

  3. Кокосова олія — 150 г.;

  4. Свіжовичавлений сік лимона — з 1-го лимона;

  5. Цедра лимона — з половини лимона;

  6. Сода — 1/2 ч.л.


Приготування:

1. Засипте борошно, разом з цукром і содою в ємність і добре перемішайте.

2. Потім, поступово влийте олію, замішуючи руками. Повинні вийти сипуче тісто.

3. Додайте лимонний сік і подрібнену цедру. Замішайте тісто близьке до пісочного.

4. Тісто обмотайте плівкою, та поставте в холодильник десь на годину.

5. Після чого розгорніть його і зліпіть печиво бажаної форми і розміру.

6. Випікайте печиво в попередньо прогрітій до 180С духовці близько 30 хв.


Печиво підходить для сніданку та перекусів у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.