Борошно з полби
Борошно з полби

Борошно з полби


63 грн/ 900 г
900 г Є в наявності

- +
Полба / Україна (власного виробництва).
на 100г. : білки – 17 г, жири – 3 г, вуглеводи – 75 г. Калорійність – 335 Ккал.
6 місяців

Чим особливе БОРОШНО З ПОЛБИ?

  • Цільнозернове борошно полби – це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання цільного зерна;
  • В цільнозерновому борошні зберігається увесь вітамінно-мінеральний склад, який міститься лише в оболонці (яка відсутня в очищеному магазинному борошні);
  • Це борошно - екологічно чистий продукт, оскільки полба не переносить жодних штучних добрив;
  • Воно містить велику кількість білка, вітамінів групи В, фосфору та магнію;
  • Клітковина, що зберігається в борошні, допоможе вивести шлаки та токсини з організму.

Як використовувати БОРОШНО З ПОЛБИ?

  • Борошно полби використовують для приготування здорової випічки – хліба, печива, крекерів, тощо;
  • Воно додає випічці приємного горіхового смаку.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Полба -  вид пшениці з прадавніх часів, що не схрещувалась з іншими сортами пшениці;
  • Борошно полби зберігає всі корисні властивості та якості навіть при дрібному помолі.




Підходить для діабетиків, спортсменів, людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком та для всіх, хто хоче покращити своє здоров’я.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Хрустке бездріжджове тісто для піци

Інгредієнти:


  1. Борошно кукурудзяне — 200 г;

  2. Борошно полби — 100 г;

  3. Шрот насіння хемп — 2 ст.л.;

  4. Сіль (або порошок ламінарії) - ½ ч.л.;

  5. Оливкова чи інша олія — 2 ст.л.;

  6. Вода — 1 склянка;

  7. Сода — 1 ч.л.;

  8. Майоран — 2 ч.л.;

  9. Базилік — 1ч.л.

Приготування:


1. Змішайте всі сухі інгредієнти в мисці. Додайте олію та воду і вимішайте тісто.
2. Розкатайте тісто на пергаментному папері, присипаному борошном.
3. На тісто викладайте улюблені додатки до піци.
4. Випікається тісто при 180 градусах протягом 10-15 хв.
Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.